Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetio Sevillu

Šuker objasnio Španjolcima zašto Modrića preferira više od Rakitića

Davor Šuker
Slavko Midzor/PIXSELL
02.10.2014.
u 15:00

- Real je izgubio nekoliko važnih igrača, a nova momčad nije se uigrala, treba joj vremena. Novac ne može uvijek sve riješiti, ponekad uspije, a ponekad ne

Sevilla danas gostuje u Rijeci, a momčad je smještena u Opatiji. Bio je tamo i predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je bio u središtu zanimanja španjolskih novinara. Bivši igrač Seville i Reala bio je tražena roba.

- Rijeka je momčad koja će se boriti svih 90 minuta, imaju trenera koji na tome inzistira. Sevilli neće biti lako ako bude igrala opušteno. Kao predsjednik HNS-a ne mogu željeti sreću Sevilli večeras, ali joj želim u svim drugim utakmicama, rekao je Davor Šuker.

Osvrnuo se i na situaciju u Realu.

- Real je izgubio nekoliko važnih igrača, a nova momčad nije se uigrala, treba joj vremena. Novac ne može uvijek sve riješiti, ponekad uspije, a ponekad ne.

Objasnio je kako gleda na situaciju Ikera Casillasa.

- Kad sam ja bio u Realu, on je bio vrlo mlad. Dugo je branio, a sad je problem što na poziciji vratara ima tri igrača, a može igrati samo jedan.

Pohvalio je Ivana Rakitića, ali i objasnio zašto preferira Modrića.

- Rakitić igra na vrlo visokoj razini, bit će odlično pojačanje za Barcelonu. Ali ja preferiram Modrića jer igra u Realu, htio bih da on osvaja trofeje, objasnio je predsjednik HNS-a.

>>Modrić je protiv Ludogoreca bio najlošiji, a evo i zašto

>>Rijeka uživa, samo su Juve i Real bili veći gosti

Komentara 1

ST
strsljen2013
19:18 02.10.2014.

Prekrasno "objašnjenje": "ja preferiram" i "htio bih". Tako rječito, tečno i živopisno opisano. Čestitke "novinaru" i gostu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije