Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker: Kamp na Sveticama porezne obveznike neće koštati ni kune

Vulić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
03.01.2014.
u 13:48

– Nemam ništa protiv Splita, ali moj je stav da to bude stadion u Zagrebu – rekao je Šuker o nacionalnom stadionu koji bi se kandidirao za Euro 2020.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker jučer je želio predstaviti početak gradnje kampa na zagrebačkim Sveticama, no tamo su ga dočekali rekreativci nezadovoljni što ih se tjera. Šuker je zbog njihovih pitanja i upadica prekinuo konferenciju za novinare koju je danas nastavio u prostorijama HNS-a.

– Tražimo kamp dostojan reprezentacije i Zagreba. HNS ima svoj novac i radi transparentno uz pomoć Uefe i Fife. Taj prekrasan projekt neće porezne obveznike koštati ni kune. Nismo hotelska industrija, imat ćemo dvadesetak soba da se može prespavati. Nadam se da ćemo uspjeti i izgraditi regionalne centre.

Progovorio je i o izboru nacionalnog stadiona koji bi se kandidirao za Euro 2020.

– Nemam ništa protiv Splita, ali moj je stav da to bude stadion u Zagrebu. Uskoro moramo Uefi ponuditi odgovor hoćemo li imati stadion kapaciteta 55 tisuća mjesta – rekao je Šuker.

>> Zoran Vulić novi izbornik: Pred ovom generacijom je velika budućnost

Ključne riječi

Komentara 6

SJ
Sve je uzalud
16:45 03.01.2014.

.........baš lijepo ....e sada kupite zemljište...zar to mora biti u baš u centru grada..............vama treba mir tišina koncentracija zato ste trošili novac u Sloveniji.....odjednom sada vam odgovara buka..prst dole.......

CA
cabdenou
18:26 03.01.2014.

Sukeru,a cije i tko placa tih silnih placa,bazena,terena?Koliko ja znam to je javno dobro,sto Bandic samovoljno odlucio poklonoti kao da njegov vlasnistvo.Znamo kako je darezljiv,ali u svom depu ima zmiju;Tako i Suker....Svi suigraci znaju,nije tajna. Pola Maksimira za badaca ii Suker hoce nas uvjeriti da nista nece kostati poreski obveznici...Kakva lakardija:

DH
dalibor.hren
21:45 03.01.2014.

Šuker je prema "rekreativcima" bio izuzetno bezobrazan i vulgaran. To što je bio odličan nogometaš ne znači da je i čovjek, da ima ljudskosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije