Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valenciennes šokirao domaćine

Subašić kapitulirao nakon 550 minuta, Monaco poražen kod kuće

Danijel Subašić
Reuters (Ilustracija)
20.12.2013.
u 22:41

U 17. kolu njemačke lige Frankfurt i Augsburg odigrali su 1:1, a u istom kolu španjolske lige Malaga je u gostima pobijedila Elche 1:0

Veliko iznenađenje dogodilo se u 19. kolu francuskog prvenstva. Monaco je na domaćem terenu poražen od Valenciennesa, 18. momčadi prvenstva. Gosti su odigrali odličnu utakmicu i pobijedili 2:1.

Valenciennes je do vodstva došao u 30. minuti, autogol je zabio Eric Abidal, a Subašiću je to bio prvi primljeni pogodak nakon 550 minuta. Trener domaće momčadi tada je uvidio da su kola krenula nizbrdo pa je na poluvremenu uveo Falcaa koji je zaigrao nakon četiri utakmice stanke zbog ozljede.

No, gosti su u 58. minuti ponovno šokirali Monaco. Brza kontra i Ducourtioux Subašiću kroz noge zabija za 2:0.

U 81. minuti Falcao je izborio jedanaesterac, ali nije poštivao nepisano pravilo da kazneni udarac ne izvodi igrač koji ga je izborio pa ga je promašio. Točnije, vratar gostiju obranio je udarac i odbio loptu u korner. Upravo iz tog kornera Monaco je smanjio, strijelac je bio Rodriguez.

Isti igrač nekoliko minuta kasnije postigao je još jedan pogodak, ali mu ga je sudac poništio zbog zaleđa.

Monaco je i dalje drugi, ima utakmicu više i dva boda manje od PSG-a.

U 17. kolu njemačke lige Frankfurt i Augsburg odigrali su 1:1, a u istom kolu španjolske lige Malaga je u gostima pobijedila Elche 1:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije