Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobri prijatelji

Subašić i Srna čestitaju: Luka i Kova, ponosni smo na vas!

22.03.2016., Osijek - Hrvatska nogometna reprezentacija odrzala je trening na stadionu Gradski vrt uoci prijateljske utakmice protiv Izraela. Darijo Srna, Marcelo Brozovic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovič/PIXSELL
1/6
30.05.2016.
u 12:02

Reprezentacija je u subotu i nedjelju dobila “voljno”, a okupljanje je bilo zacrtano za 14 sati. Jedini tko je prije izbornika uskočio u hotel bio je – Marko Rog

Skroman je Ante Čačić, moramo ga pohvaliti. Njegovi su prethodnici, poput Slavena Bilića, Igora Štimca ili Nike Kovača, na okupljanja reprezentacije stizali u crnim Porscheima, šminkerskim bijelim Mercedesima, a naš izbornik pred hotel “As” dovezao se, polako, u – Smartu!

Dečki, sorry...

Veselo je izašao iz sivog modela čiji motor ne prelazi ni 90 KS, uzeo plavi sako, prebacio ga preko ramena i prošetao se do ulaza u hotel na Zelengaju.

Reprezentacija je u subotu i nedjelju dobila “voljno”, a okupljanje je bilo zacrtano za 14 sati. Jedini tko je prije izbornika uskočio u hotel bio je – Marko Rog.

Prvi je ušao u oazu kockastih u kojoj prevladava bidermajer namještaj i dočekao šefa... A takve svi vole. Osim stajati i gledati sa strane, nas dvojica jedinih novinara u nedjelju nismo mogli ništa drugo.

– Nisu predviđene nikakve medijske aktivnosti – kazao nam je glasnogovornik reprezentacije Tomislav Pacak. Ispred hotela, zaštitara je držao isti kurs:

– Dečki, sorry...

Podigli su bedem oko zagrebačke baze, nedjelja se još uvijek vodila kao slobodan dan. Neka, ako je tako zamišljen raspored, nismo ga željeli kvariti. Igrači su s torbama prolazili, uredno klimnuli glavom, a jedini tko je bio raspoložen za priču bio je otac Andreja Kramarića.

– Dečki! Čekate autobus? Da vas povezem – pitao je Josip u šali dvojicu zagrebačkih novinara koja su stajala pokraj autobusne stanice, iz propisane daljine gledajući kockasto društvo.

– Došli smo kako bismo porazgovarali s izbornikom Čačićem i igračima o ludoj subotnjoj noći, o novom trijumfu Luke Modrića u Milanu, željeli da ga dečki malo pohvale, ali to, eto, danas neće biti moguće – objasnili smo mu.

U trenutku kad je autobus s reprezentacijom kretao iz zagrebačkog Zelengaja prema Rovinju, okrenuli smo se društvenim mrežama, omiljenim medijem kojim komuniciraju naši igrači.

Kapetanova čestitka

Na Twitteru, Facebooku ili Instagramu dugo smo tražili je li netko spomenuo osvajanje Lige prvaka naše nacionalne zvijezde i mladog Kovačića. Učinili su to tek – Darijo Srna i Danijel Subašić.

– Čestitam! Ponosan sam na prijatelje! Hrvatska! – napisao je kapetan Darijo Srna priloživši fotografiju Matea Kovačića i Luke Modrića s najprestižnijim trofejem, a Subašić ponosno dijelio njihove objave. Ostali – muk.

– Krenuo sam u Zagreb, veselim se! – objavio je Ivan Rakitić iz zrakoplova prije polijetanja za Zagreb.

Uostalom, naši reprezentativci na taj su trofej već navikli, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić i spomenuta dvojica iz Real Madrida.

Četiri reprezentativca, pet trofeja. Vjerujemo da su Luki čestitali osobno...

>>Ekonomisti izračunali: Evo tko će biti novi europski prvak!

Komentara 1

LE
LeonardS
12:25 30.05.2016.

Bez da ikoga uvredim , raspisali ste se o utakmici o Modriću (svaka mu Čast) a nigdje ne vidim da pišete o djeci iz škole Krpan-Babić koji su ostvarili velike uspjehe , koji su odgajani kao djeca i kao ljudi da poštuju sve i svakog , koji će postati više njih Modrići , to što je za pokazati i pohvaliti ,zaboravljate a sječam se koliko ste o Šukerevoj školi pisali a nije niti jedan rezultat napravila pa se zbog njrgovog odnosa i raspala, dajte prostora djeci da se osjete da su dio sportske obitelji , i naravno sve čestitke na pobjedi školi Krpan- Babić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije