Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI UĆI U 1. LIGU

Stanko Mršić po četvrti put na klupi Cibalije

Stanko Mršić
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
12.04.2016.
u 15:49

- Sada je pred svima nama probati ostvariti ulazak u Prvu ligu. Gledao sam Cibaliju u zadnjoj utakmici protiv Zadra, a i ranije također protiv Zadra. Vidio sam kako ima stvari koje moramo popraviti, a tu mislim na neke igrače koji taktički ne odrađuju svoj zadatak. Neki igrači dosta lutaju u igri - rekao je Mršić

Kako se i najavljivalo po kuloarima Stanko Mršić ponovno je sjeo na klupu Cibalije koju će predvoditi najmanje do kraja sezone. Mršić, kojemu je ovo četvrti put da u trenerskoj karijeri sjeda na klupu Cibalije, zamijenio je na klupi donedavnog trenera Miroslava Bojka koji je podnio neopozivu ostavku. 

Pred Mršića je postavljen zadatak da pokuša klub vratiti u Prvu ligu poslije čega će ponovno sjesti s čelnicima kluba i vidjeti za dalje. Zadnji put na klupi Cibalije Mršić je bio prije dvije godine kada je vinkovački drugoligaš u kvalifikacijama izgubio od Slavena Belupa. Govoreći o razlozima zašto je još jednom prihvatio poziv Cibalije Mršić je rekao kako očigledno postoji međusobna ljubav ali i da se poklopilo to što je bio bez posla, a da je vinkovčanima u isto vrijeme trebao trener.

- Sada je pred svima nama probati ostvariti ulazak u Prvu ligu. Gledao sam Cibaliju u zadnjoj utakmici protiv Zadra, a i ranije također protiv Zadra. Vidio sam kako ima stvari koje moramo popraviti, a tu mislim na neke igrače koji taktički ne odrađuju svoj zadatak. Neki igrači dosta lutaju u igri - rekao je Mršić najavljujući kako će svakoga tjedna između prvenstvenih utakmica imati prijateljske provjere.

>> Dinamo mu presudio: Stanko Mršić dobio otkaz u Splitu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije