Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEO KOVAČIĆ:

Sretan sam zbog gola, ali moram se još bolje uklopiti u momčad

Mateo Kovačić
John Walton/Press Association/PIXSELL
22.09.2014.
u 10:30

- Trener i stožer su puno radili sa mnom na vježbanju udaraca, taktici i fazi obrane, naučio sam prave stvari - rekao je Kovačić.

Mateo Kovačić je zabio Palermu i osigurao svom Interu bod na jako teškom gostovanju. Naravno da je presretan zbog toga, ipak je potvrdio sjajnu formu i dobio na samopouzdanju.

- Sretan sam zbog gola, ali moram se još bolje uklopiti da bih pomogao momčadi. Trener i stožer su puno radili sa mnom na vježbanju udaraca, taktici i fazi obrane, naučio sam prave stvari - rekao je Kovačić i osvrnuo se na poziciju koju mu je trener dodijelio:

- I u Dinamu sam znao igrati na poziciji zadnjeg veznog, nije mi to strano.

Sretan je i zbog cijele ekipe, osjećaju se rast forme i sve bolja igra.

- Dižemo se kao momčad, ali mladi smo i još nismo snažni kao Juventus ili Roma, ciljamo 3. mjesto. Voljeli bismo osvojiti prvenstvo, ali to će biti teško. Trebamo gledati samo sebe jer ima jako puno dobrih momčadi. Nadam se da ćemo doći na razinu iz 2010. godine kada je klub osvojio Ligu prvaka.

>> Mateo Kovačić u maniri najvećih velikana zabio pogodak

Ključne riječi

Komentara 1

SP
splitskodite1976
22:18 23.09.2014.

Mali ce vrijedit vise od Modrića....Ofenzivniji je,bolje pokriva prostor,osvaja teren,a i popravio se defenzivno.Sad je počeo zabijat golove.Na euru 2016 u Francuskoj,bit ce najtraženiji igrač...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije