Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP Futsal

Srbija pobijedila Sloveniju pred rekordnih 11.000 gledatelja

Futsal
Instagram
02.02.2016.
u 23:36

Na EP-u u futsalu nastupit će i hrvatska reprezentacija koju u dvoboju prvog kola C skupine u petak očekuje susret protiv Kazahstana, a dva dana kasnije i susret protiv Rusije.

 Na otvaranju Europskog prvenstva u futsalu reprezentacija Srbije je u dvoboju skupine A u Beogradu pred 11.000 gledatelja pobijedila Sloveniju 5-1. 

Bila je to rekordna posjeta na nekoj utakmici grupne faze natjecanja na europskim futsal prvenstvima, te četvrta najveća na svim natjecanjima.

Slovenija je povela u trećoj minuti golom Igora Osredkara, no domaćin je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Slobodana Janjića (14) , Mladena Kocića (21, 30), Slobodana Rajčevića (26) i Marka Pršića (34).

Početni udarac izveo je bivši srpski reprezentativac i igrač Intera i Lazija Dejan Stanković, koji je ambasador EP-a. U skupini A još je i Portugal.

Na EP-u u futsalu nastupit će i hrvatska reprezentacija koju u dvoboju prvog kola C skupine u petak očekuje susret protiv Kazahstana, a dva dana kasnije i susret protiv Rusije. Prve dvije momčadi iz svake skupine proći će u četvrtfinale.

>>Hrvatska futsal reprezentacija kreće na EP u Beogradu

 

Fenomenalnom plesnom tackom otvoreno je Evropsko prvenstvo u futsalu! #futsal #futsaleuro #championship #champions

Videozapis objavljuje Kombank Arena (@kombankarena)

 

Komentara 3

OR
@orlando
09:47 03.02.2016.

Zaboravio si napisati da Srbija ima bar budućnost u vidu prvaka Evrope i svijeta.

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
23:58 02.02.2016.

Kad ih već ne ide u pravom nek pobjeđuju u malom nogometu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije