Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Prosinečki:

'Spreman sam pregovarati, ne bih imao ništa protiv vođenja BiH'

Robert Prosinečki
Luka Stanzl/Pixsell
18.11.2014.
u 17:02

Važno je naglasiti kako još ništa nije izgubljeno za BiH koja ima sjajnu momčad, smatra Žuti.

Nakon odlaska Safeta Sušića nogometni savez BiH u potrazi je za novim izbornikom, a jedan od kandidata je i Robert Prosinečki. Kako je kazao u razgovoru za SportSport.ba, on ne bi imao ništa protiv da preuzme Zmajeve.

- Spreman sam pregovarati. Ako bismo ušli u pregovore, možda bismo nešto i dogovorili - kaže Žuti i napominje da ga još nitko iz saveza BiH nije kontaktirao.

Kaže da je od novinara čuo kako je ozbiljan kandidat za preuzimanje pretposljednje momčadi u kvalifikacijskoj skupini B.

- Jasno mi je da se u kuloarima priča o meni kao Papetovom nasljedniku. Važno je naglasiti kako još ništa nije izgubljeno za BiH koja ima sjajnu momčad, vrhunske igrače i nikako ne zaslužuje biti tu gdje se sada nalazi. Uvjeren sam da se, ako bi se posložile neke stvari, može otići na Euro u Francusku - rekao je Prosinečki.

Novi izbornik BiH reprezentacije trebao bi biti izabran do početka sljedećeg mjeseca.

>>Prosinečki i Vaha kandidati za izbornika BiH

Komentara 5

MN
Marsij@n@c
19:21 18.11.2014.

Od snazne reprezentacije BiH je upala u velike probleme. Sto se dogodilo ? Nece biti tek tako lako ispraviti krivu Drinu, ma tko da bude izbornik.

Avatar Booyakasha
Booyakasha
17:28 18.11.2014.

Guardiolu cemo mi. Covjek je uzeo Bayern samo zato sto je bilo zauzeto mjesto selektora BiH.

HL
HV_LAKI102
22:22 18.11.2014.

Imaju oni svog Vahu,zuti je jos zelen i neopredjeljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije