Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mourinho ga dovodi

Sportski direktor Atalante: Želimo Kramarića, ali on ide u Chelsea

Andrej Kramarić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
21.11.2014.
u 13:29

Kramarić je tako hit u Europi, za njega će licitirati veliki klubovi, a osim Rijeke, trebao bi profitirati i Dinamo kojem pripada polovica novca od transfera

Andrej Kramarić vjerojatno broji posljednje dane u HNL-u. Odličnim igrama za Rijeku na sebe je navukao interes brojnih europskih klubova i samo je pitanje dana kada će otići u jači klub.

Krama je ove sezone eksplodirao, postigao je 21 pogodak u prvenstvu, prvi je pratitelj Cristiana Ronalda u utrci za Zlatnu kopačku, a debitirao je i u reprezentaciji.

Za njega je, među prvima, interes iskazivala dortmundska Borussia, zatim i talijanski velikani Inter i Milan, pa Tottenham, a javio se i Hannover. No, još uvijek se ne zna gdje će Kramarić nastaviti karijeru, iako sportski direktor Atalante tvrdi da zna kamo odlazi.

– Pratimo Kramarića dulje vrijeme. Ali mislim da će potpisati za Chelsea – napisao je na svom Twitteru sportski direktor Atalante, Pierpaolo Marino. 

Naravno, nije mnogo vremena prošlo dok se o tome nisu raspisali i vodeći mediji na Otoku. Kramarić je tako hit u Europi, za njega će licitirati veliki klubovi, a osim Rijeke, trebao bi profitirati i Dinamo kojem je pripala polovica novca od transfera.

>>Manchester United u siječnju će dovesti Darija Srnu!?

>>Istina je, nekoliko talijanskih klubova želi Andreja

Komentara 7

Avatar crosask
crosask
15:01 21.11.2014.

Ako ode u neki klub poput Chelsea-a, završit ce sezonu po sezonu na posudbu od Vitesse-a do Arles-a preko srbije i bosne. A da ne govorim za taj koji je tek počeo truniti u Elche. Zna te li tih priče?

VI
virkom
14:43 21.11.2014.

Novinari napauhavaju cijelu priču oko Kramarića, kao i uvijek uostalom. Svaki želi biti prvi koji će objaviti "senzaciju". Ali, šalu na stranu, dečko će ako ostane zdrav igrati vrhunski nogomet još barem 10 godina. Zato mislim da ne bi odmah trebao u neki naj-naj klub. Klub iz lige petice koji svake godine ima cilj ući u ligu prvaka, u kojem možda neće toliko puuuuno zarađivati, ali zato će igrati, jer takvi klubovi kupuju zato da im igrač igra, a ne da ga pošalju na kaljenje u Belgiju ili Portugal. A nakon 1-2 godine može onda u naj-naj klub! I još nešto, samo ne u Italiju!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:38 21.11.2014.

Kako to da se za zmajčeke niko ne trga.. mislim na zelene bez obzira s koje strane Balkana došli i što nose u srcu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije