Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split dočekuje Slaven

Vuliću je neugodno, a u Park mladeži stižu skauti iz MLS-a

Split - Rijeka
Foto: Tino Juric/PIXSELL
06.03.2015.
u 09:53

Ne sjećam se kad kao trener nisam pobijedio četiri utakmice, kaže trener crvenih.

Zoran Vulić i njegov Split očekuju Slaven Belupo. Iza "crvenih" je niz od jedanaest prvenstvenih utakmica bez pobjede. Sedam utakmica ide na brk prijašnjeg trenera Ivana Matića, a ove četiri u ovom dijelu sezone su djelo Vulića.

- Ja isto čekam taj prekid, malo mi je neugodno, ne sjećam se kad kao trener nisam pobijedio četiri utakmice. Sramota mi je to, ali to moram zaboraviti. Do kraja prvenstva svaka utakmica je za nas malo finale - kazao je Vulić.

Momčad Ante Čačića dolazi ambiciozna u Split. A i na tablici je ispred "crvenih".

- Slaven je druga momčad od one koja je igrala u prvom dijelu. Stabilniji su, neće to biti lagan posao. Sve ćemo učiniti za pobjedu, a oni koji misle da će biti lako grdno se varaju - rekao je Vulić.

Iza njega nije ugodan tjedan što se tiče rada. Nije odigrana utakmica protiv Zadra, malo je odrađenih treninga.

- Nema alibija, bura, kiša... Ništa - jasno će Vulić.

Opet će mu nedostajati Rog, koji je već dugo ozlijeđen nakon nastraja protivničkih igrača.

- Upozoravao sam prije Osijeka i Istre. Takve igrače treba zaštititi, nema veze igraju li u Splitu. A ne da se na njima netko liječi, pa da ih izgubimo - kaže Vulić.

Zanimljivo, u Park mladeži stižu skauti iz MLS-a (američka prva liga, nap.a.), iz Columbusa. Navodno će pratiti neke igrače Split, koji bi mogli u SAD.

>>Utakmica Zadra i Splita odgođena je zbog natopljenog travnjaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije