Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA NADA

Španjolci se pitaju: Krije li se u Hajduku novi Luka Modrić?

Nicholas Llanos
Nel Pavletic/PIXSELL
23.02.2015.
u 10:40

Igrao je za mlađe kategorije Rijek i Opatije, a onda stigao u Hajduk. Na internetu se može pročitati da se za njega zanimaju Arsenal, Chelsea, Manchester City...

Španjolski mediji pišu o Nicholasu Llanosu Lohinskom (19), mladom veznjaku koji igra u juniorima Hajduka. Iako je mladić rođen u Hrvatskoj, napominje se da je njemu vruća kolumbijska krv. Odlično barata loptom, a po stilu igranja je sličan Luki Modriću.

Inače, radi se o igraču koji je rođen 1996. godine. Njegov otac Mauricio je Kolumbijac koji je na kruzeru upoznao Riječanku Renatu Lohinski. Vjenčali su se i dobili dvojicu sinova. Nicholas je rođen u Rijeci, a kada je imao dvije godine, obitelj je otišla živjeti u Kolumbiju, no kasnije se vratila u Hrvatsku.

Igrao je za mlađe kategorije Rijek i Opatije, a onda stigao u Hajduk. Na internetu se može pročitati da se za njega zanimaju Arsenal, Chelsea, Manchester City...

>> 'Prate me Chelsea, Arsenal, Manchester..., zove Kolumbija, a ja čekam poziv HNS-a'

Komentara 7

DU
Deleted user
10:57 23.02.2015.

Za crknut od smijeha

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
16:08 23.02.2015.

Hajduk ....hahahaha , talentiran i u hajduku hahaha

Avatar di1973
di1973
22:49 23.02.2015.

da bi bio dobar mora otići u dinamo ,kao jeličić , čop, andrijašević.....i mnogi drugi jer u hajduku ne mogu uspjeti , a kamoli se prodati van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije