Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I kladionice mu ne vjeruju

Slaven Bilić na rubu otkaza, evo kako su ga navijači brutalno napali!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
26.09.2016.
u 08:52

"Koliko utakmica možemo izgubiti pod vodstvom Bilića da bi uprava reagirala?", zapitao se jedan od navijača

Slaven Bilić prošle je sezone bio hit prvenstva, proživljavao je lijepe trenutke u svojoj trenerskoj karijeri, a danas je upravo suprotno. Njegova momčad katastrofalno je startala u sezoni, jučerašnji poraz od Southamptona (0:3) bio im je peti u prvih šest kola engleskog prvenstva, što se West Hamu nije dogodilo nikada u povijesti.

– Nemamo dovoljno samopouzdanja pa je došlo do lančane reakcije iz koje se teško izvući. Nemam čarobni štapić, moramo se držati zajedno i nastaviti naporno raditi. Jedino se tako možemo izvući – rekao je Bilić.

U prve četiri domaće utakmice West Ham ima dva poraza, a prošle sezone to mu se dogodilo tek nakon 17 susreta. I taj podatak možda najbolje ocrtava razliku u prošloj i ovoj sezoni. Stoga ne čudi da engleski mediji već naveliko pišu da bi Bilić uskoro mogao dobiti otkaz, a tako razmišljaju i kladionice koje su znatno smanjile koeficijent na to da će bivši hrvatski izbornik odletjeti s klupe.

Osim medija i kladionica, na njegov odlazak pozivaju i navijači West Hama koji su izgubili živce.

"Koliko utakmica možemo izgubiti pod vodstvom Bilića da bi uprava reagirala?" zapitao se jedan od već spomenutih navijača, a pridružilo mu se još mnogo istomišljenika. Nažalost, bilo je i onih koji su pretjerivali i vrijeđali, ali hrvatski trener morat će se i s tim nositi u nadi da će uskoro krenuti s boljim rezultatima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 13

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:10 26.09.2016.

Ovi fejsbuk i twitać navijači su ful opaki

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:02 26.09.2016.

malo čudno kako njemu unatoč porazima nitko ne postavlja ultimutum da mora dobit slijedeću utakmicu ?

ER
Erick
11:38 26.09.2016.

Zar ga niste upravo vi u Vecernjem dizali u nebo,cijela Engleska je bila luda za njim a sada vam vise nevalja. On je samo trener a takovih je na tisuce po svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije