Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN RASTANAK

Bilić postavio Bešiktaš iznad Hrvatske: Ovo je bio najbolji dio moje karijere

Slaven Bilić
Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.05.2015.
u 18:54

'Bez obzira na sve, ponosan sam na ono što sam postigao sa svojim stručnim stožerom. Uvjeren sam kako će Bešiktaš na novom stadionu postići još bolje uspjehe.'

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman službeno je objavio kraj suradnje s hrvatskim trenerom Slavenom Bilićem, a sve je proteklo u izrazito pozitivnom ozračju.

- Nakon prijateljske rasprave s Bilićem odlučili smo kako nećemo produljivati ugovor, ali neće nam se biti lako rastati jer smo u ove dvije godine postali kao obitelj. Iako smo bili 'beskućnici', što nas je u ove dvije godine puno koštalo, Bilić je bio pozitivan i nije za neuspjehe okrivljavao neigranje na domaćem stadionu. Mislim da smo dobili doživotnog navijača Bešiktatša - rekao je Orman, a potom se nadovezao na vrlo emotivan način Slaven Bilić:

- Opraštam se od Bešiktaša i stvarno sam tužan jer završava najbolji dio moje karijere. Bez obzira na sve, ponosan sam na ono što sam postigao sa svojim stručnim stožerom. Uvjeren sam kako će Bešiktaš na novom stadionu postići još bolje uspjehe.

Po završetku konferencije za medije Slaven Bilić dobio je od predsjednika prigodnu plaketu na poklon.

>> Navijači Bešiktaša dirnuli Slavena Bilića: To je bilo jako lijepo!

Komentara 4

MA
mamunamegalo
08:45 31.05.2015.

pa normalno kad je digao lovu.sad će netko reći da su iz ljubavi u nogometu i da mu hvala za sve..a on mlati pare a papci mu zahvaljuju. .

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
19:58 31.05.2015.

Pa normalno da je zanimljivije od repke, jedno je pripremati se za jednu utakmicu svakih par mjeseci, a drugo kad imaš tekmu dvaput tjedno, igrati EL, boriti se za naslov, to je vjerojatno san svakog trenera da vodi dobar klub i da ga vodi uspješno. Svaka čast Biliću, ajmo sad u Premiership.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
20:00 31.05.2015.

Mada, kaj se Premiershipa tiče, nekako još uvijek mi se ne čini dovoljno zreo za to. Al ajde, nadam se da griješim, ja mu držim fige da uspije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije