Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan čeka

Shaqiri koči transfer Ivana Perišića

Ivan Perišić
NordPhoto/PIXSELL
03.08.2015.
u 21:17

I dok Perišić čeka dogovor Intera i Wolfsburga, on je s nerazzurrima dogovorio plaću od četiri milijuna eura.

Inter ne odustaje od Ivana Perišića i dat će za njega  Wolfsburgu čak 20 milijuna eura. Transfer trenutno usporava Xherdan Shaqiri, odnosno Schalke, koji je od Intera zatražio da proda dva igrača (Farfan je već otišao, Boateng je sljedeći) kako bi pribavio sredstva za Švicarca, piše Goal.com.

Čim Shaqiri potpiše za Schalke, Perišić je Interov. Jedino što se još ne zna hoće li Inter hrvatskog ofenzivca uzeti 'na rate' ili će vukovima biti odjednom isplaćen cijeli iznos.

I dok Perišić čeka dogovor Intera i Wolfsburga, on je s nerazzurrima dogovorio plaću od četiri milijuna eura.

>>'Ne slažem se s Interom, zašto bacati novac na Ivana Perišića?'

Komentara 2

TA
tarzan
21:52 03.08.2015.

Ne razumim baš ni Perišića u ovoj priči. Uz dužno poštovanje velikanu iz Milana ali Wolfsburg je trenutno puno kvalitetniji klub od Intera i ima puno više sportske perspektive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije