Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBEĆANJE PROTIVNICIMA

Sepp Blatter poručio: Svima opraštam, ali ne zaboravljam!

Sepp Blatter
Reuters/PIXSELL
30.05.2015.
u 14:18

'To je mržnja koja ne dolazi samo od jedne osobe iz Uefe, već od cijele organizacije.'

Švicarac Sepp Blatter je optužio Uefu za 'kampanju mržnje' kako on ne bi ponovno bio izabran za predsjednika Fife.

Predsjednik Uefe Michel Platini je ranije tražio od Blattera da odstupi s mjesta predsjednika nakon što je nekoliko dužnosnika Fife uhićeno zbog sumnje u korupciju, a još je najavio kako će članice Uefe bojkotirati svjetska prvenstva 2018. i 2022. godine.

- To je mržnja koja ne dolazi samo od jedne osobe iz Uefe, već od cijele organizacije, koja nije bila uključena otkako sam 1998. izabran za predsjednika Fife. Svima opraštam, ali ne zaboravljam - kazao je Blatter.

>> Ali bin Al Hussein se povukao, Sepp Blatter je novi/stari predsjednik Fife!

Komentara 3

DU
Deleted user
14:43 30.05.2015.

Jel je to samo ja ili me podsjeca Blatter na pokojnog Markovica na celu HNS:a?

JU
juma
16:59 30.05.2015.

Mislim kako je gospodinu Blatteru daleko veći problem američko tužiteljstvo, nego Uefa. Američko pravosudje ne odustaje tek tako i već su najavili nova uhićenja. Ovo prije neki dan je zapravo bio tek uvod u cijelu operaciju.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:38 31.05.2015.

Ako se mene pita, i ja sam za da ode više, ali nakon što je dobio izbore i ostao na čelu FIFE, šta sad ovaj Platini kenja? Kakvi bojkoti, ovo ono? Jeste sportska organizacija? Jeste! Sportski priznajte poraz, dignite glavu i za 4 godine, ako stari ne odapne ranije, su novi izbori. Sa 83 se nitko neće kandidirati za novi mandat predsjednika kućnog savjeta, a kamo li FIFE. Do tad pripremite program i ljude pa preuzmite organizaciju ako vam je već toliko stalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije