Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUDARI SLAVILI BEZ 'ODBJEGLIH'

Šahtar osvojio superkup, Srna i Vida odigrali 90 minuta

Darijo Srna
Foto: PA/Pixsell
22.07.2014.
u 22:52

Kapetan Šahtara Darijo Srna odradio je svih 90 minuta, kao i Domagoj Vida na drugoj strani. Ognjen Vukojević nije ulazio u igru, dok Niko Kranjčar zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu.

I bez šestorice stranaca koji se ne žele vratiti u Ukrajinu, Šahtar je s 2:0 svladao Dinamo Kijev i osvojio ukrajinski superkup.

Utakmica je odlučena u posljednjih 15 minuta utakmice. Prvo je u 75. zabio Hladkij, a posao je dovršio Marlos u sudačkoj nadoknadni. Susret se igrao na neutralnom terenu u Lavovu, na zapadu zemlje, budući da je na istoku ratno stanje.

Kapetan Šahtara Darijo Srna odradio je svih 90 minuta, kao i Domagoj Vida na drugoj strani. Ognjen Vukojević nije ulazio u igru, dok Niko Kranjčar zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu.

Šahtar u ovom susretu nije mogao računati na šestoricu igrača koji su odbili doći u Ukrajinu zbog ratne opasnosti.

>> Srna: Ogi, hvala na svemu; Ćorluka: Nedostajat ćeš nam

Komentara 3

JU
JureFr
06:07 23.07.2014.

Vukojevic je tako dobar da uopce nije ulazio,a kaze tribo je igrat za Hrvatsku.Jeli mu i sad Niko kriv

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:17 23.07.2014.

Da li zna gospodin Srna koga on to podrzava sa igranjem za taj klub?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:27 23.07.2014.

Admine opet mi obrisa komentar a nikoga nisam vrijeđao :-((( Angažirati ću te za reklamu sredstava za čišćenje i brisanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije