Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ASTRE:

S plaćama nema problema, cijela ta priča je prenapuhana

Astra
afcastragiurgiu.ro
17.09.2014.
u 19:08

- O mogućnostima Dinama razgovarao sam i sa svojim velikim prijateljem, trenerom Petrolula Razvan Lucescuom - rekao je trener Astre.

U Maksimiru su se predstavili i Rumunji. Trener Astre Daniel Isaila na press-konferenciju stigao je prilično ambiciozno, u pratnji dva igrača Vincenta Labana i Constantina Budescua. Rumunji se očito nisu zadovoljili plasmanom u Europsku ligu, oni žele napraviti korak dalje i slaviti u Maksimiru...

"Sretni smo što se imamo mogućnost natjecati u Europskoj ligi, ovdje se želimo dokazati i pokazati da smo prava europska momčad. Mi smo već napravili velike stvari, izbacili Lyon, ali sada ne mislimo stati. Nego ćemo probati otići korak dalje" kazao je trener Astre Daniel Isaila, a onda i priznao:

"Dobro smo izanalizirali igru Dinama, znamo da su najjače karike modrih Čop, Soudani, Machado i Pinto. No, Dinamo je kvalitetna momčad, zasigurno favorit u ovom dvoboju. A o mogućnostima Dinama razgovarao sam i sa svojim velikim prijateljem, trenerom Petrolula Razvan Lucescuom."

>> Više pročitajte Goal.com

>> Mamić: Atmosfera na stadionu nije onakva kakvu ovaj klub zaslužuje

Komentara 1

VL
vladek
07:46 18.09.2014.

Zašto ZGTV 2 ne prenaša Dinamo,i gdje mogu gledao MAXTV ne dobivam HVALA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije