Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA REALA

Ronaldo postaje glumac, snimit će film s Angelinom Jolie

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.02.2017.
u 10:42

Nije riječ o filmu nego će Portugalac sudjelovati u projektu turske televizije koja u travnju počinje snimati seriju o sirijskim izbjeglicama.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo uskoro će snimiti film sa zvijezdom Hollywooda Angelinom Jolie.

Nije riječ o filmu nego će Portugalac sudjelovati u projektu turske televizije koja u travnju počinje snimati seriju o sirijskim izbjeglicama.

- Nastupit će glumci diljem svijeta te Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie i (libanonska pjevačica) Nany Ajram - rekao je redatelj Eyup Dirlik.

Ronaldo je prošle godine izjavio da bi se želio okušati kao glumac nakon što završi nogometnu karijeru. No, izbjegava pojavljivanja na crvenom tepihu dok je koncentriran na Real Madrid.

- Teško je dok imate toliko treninga, utakmica i natjecanja. No, ne odbacujem tu mogućnost u budućnosti - rekao je Ronaldo.

>> Uh, ovo je bilo neugodno: Pogledajte sjajan dribling kojim je Ronaldo ponizio protivnika

Komentara 2

PL
plavi123
15:26 19.02.2017.

tak je siromašan da mora ić u glumce iako to već je cijelu nogometnu karijeru

CA
caca20
14:38 19.02.2017.

on je vec glumac!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije