Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
carlos bacca

Rijekin neprijatelj broj 1: Govore da je Kekova momčad slabija, no neće biti lako

carlos bacca
UESyndication/PIXSELL
30.09.2014.
u 19:00

Kolumbijac je ove sezone u 6 prvenstvenih utakmica već je 4 puta tresao mreže suparnika

Sevilla će se u četvrtak sučeliti Rijeci u Europskoj ligi, a na Kantridu španjolska momčad stiže nakon neugodnog poraza u domaćem prvenstvu kod Atletica (4:0). No, ubojiti napadač branitelja naslova Europske lige, Carlos Bacca, uvjeren je kako taj poraz nije ostavio traga na njegovoj momčadi.

- Taj smo poraz već arhivirali. Sada smo već okrenuti novom dvoboju u Europskoj ligi. Govori se da je Rijeka slabija od nas, no neće nam biti lako. Želimo li pobijediti, moramo biti na 100 posto - naglašava Kolumbijac.

Riječki braniči itekako će morati pripaziti na Baccu koji će biti najveća prijetnja Vargiću. Ove sezone u 6 prvenstvenih utakmica već je 4 puta tresao mreže suparnika i potvrdio da prošlosezonska sjajna forma nije iščezla.

>>Šuker stiže na Kantridu: Nemojte me pitati za koga ću navijati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije