Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJEREN U DRUGO MJESTO

Šuker: Želimo biti iznenađenje SP-a u Brazilu

Davor Šuker
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
08.12.2013.
u 21:19

- Mi u toj utakmici nemamo što izgubiti,a možemo dobiti jako puno. Utakmica će biti teška jer nitko ne voli igrati protiv domaćina - rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker uvjeren je kako Hrvatska može biti iznenađenje Svjetskog prvenstva u Brazilu.

- Brazil će biti predvodnik skupine, a nadam se kako ćemo mi biti ispred Meksika i Kameruna te igrati sa Španjolcima u osmini finala. Između nas, Meksika i Kameruna vodit će se borba za drugo mjesto, a nama je cilj biti iznenađenje Svjestkog prvenstva - rekao je Šuker za ESPN Radio Formula.

Hrvatska će otvoriti SP utakmicom protiv Brazila.

- Mi u toj utakmici nemamo što izgubiti,a možemo dobiti jako puno. Utakmica će biti teška jer nitko ne voli igrati protiv domaćina - rekao je Šuker te dodao kako smo s Meksikancima trebali igrati prijateljsku utakmicu u Los Angelesu, ali kako sada neće biti ništa od toga.

>> Modrić vjeruje u prolaz: Nemojte podcjenjivati Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:33 08.12.2013.

Hrvaška bu igrala kako najbolje zna i može kako bi EUJANEZ kao svoj na svome na svojoj fotelji u maloj deželi istinski užival u svjetskom prvenstvu gde igraju najbolše reprezentance sveta.

SO
Somelier
07:53 09.12.2013.

Već sam jućer spomenuo da kako smo se se na SP-u u Berlinu protiv Brazila potrošili pa nismo imali snage odigrati protiv Japana i Australije. Niko Kovać je bio sudionik toga pa vjerujem da će biti pametan pa ovaj puta ne dati naj jaču momčad u prvoj utakmici protiv Brazila već sačuvati glavnu snagu protiv Mexika i Kameruna.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
07:27 12.12.2013.

Samo da ne iznenadite kao protiv Skotske. Za drugu utakmicu se treba potpuno pripremiti. Englezi idu trenirat na Floridu (zbog slicnih klimatskih uvjeta).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije