Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI GA DINAMO PUSTITI?

Redknapp želi vratiti Kranjčara u QPR

Niko Kranjčar
PA/Pixsell
27.07.2014.
u 19:47

Kranjčar s Dinamom ima ugovor do 2016., a njegova se vrijednost procjenjuje na tri milijuna eura.

Harry Redknapp, menadžer nogometaša novog prvoligaša QPR-a, želi od kijevskog Dinama otkupiti ugovor hrvatskog veznjaka Nike Kranjčara (29).

Niko je prošle sezone u Londonu bio na posudbi, skupio je 35 nastupa u Championshipu, a ozljeda s Derbyjem u finalu doigravanja udaljila ga je od nastupa na SP-u u Brazilu.

- Žao mi je što se to dogodilo u posljednjoj utakmici sezone pa sam propustio Svjetsko prvenstvo. No, sezona je bila dobra, konačno sam odigrao 32 ili 33 utakmice - rekao je nedavno Niko.

Kranjčar s Dinamom ima ugovor do 2016., a njegova se vrijednost procjenjuje na tri milijuna eura.

>> Niko Kranjčar je moj miljenik, ali Kovač ima prave zamjene

Komentara 2

CA
canajrasim
01:12 28.07.2014.

Vrijedan je Niko barem dvostruko.

Avatar Jon Snow
Jon Snow
07:56 28.07.2014.

Je, svatko hoce igraca sklonog ozljedama i poznatog po nesportskom zivotu... Vjecni talent nikad dokazan. Mogao je biti jedan od velikih a sada je prosjecan igrac od jednog poteza po tekmi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije