Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvalio i Del Piera

Raul: Messi i Ronaldo najbolji su nogometaši u povijesti

Ronaldo i Messi
Press Association/PIXSELL
17.12.2014.
u 08:38

- Koga bih želio u momčadi? Obojicu, to je barem lako. Njih dvojica su fenomenalni igrači, oni stvaraju razliku na terenu i najbolji su u povijesti nogometa uz Pelea i Maradonu

Legendarni Raul, koji je donedavno bio najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka, u razgovoru za talijansku Gazzettu osvrnuo se na dvojac Messi-Ronaldo, koji skida sve rekorde. Novinari su ga upitali koga bi od njih dvojice htio u svojoj momčadi, a Raul se nije mogao odlučiti pa je dao najbolji i najjednostavniji odgovor.

- Koga bih želio u momčadi? Obojicu, to je barem lako. Njih dvojica su fenomenalni igrači, oni stvaraju razliku na terenu i najbolji su u povijesti nogometa uz Pelea i Maradonu, rekao je Raul.

Talijane je zanimalo što misli o njihovim igračima, a on je istaknuo Alessandra Del Piera.

- Njega izrazito poštujem i cijenim, njegovim sam se igrama divio i smatram da je on najbolji talijanski nogometaš svih vremena. 

Komentara 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:09 17.12.2014.

To je čista glupost ..za mene je najbolji Slovenac Abdulrahim bin Handanović!!!!!!!!!!!!!!

NE
nenasjedajte
15:43 17.12.2014.

sad je bin, bio je ibn.. unaprijedio si ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije