Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Luka je ključ'

Legendarni Raul naklonio se Modriću i dao mu veliki kompliment!

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
14.04.2015.
u 14:06

– Svi smo mogli vidjeti koliko je nedostajao momčadi u vrijeme kad ga nije bilo. On je šef orkestra u Realu

Večeras nas očekuje veliki dvoboj u četvrtfinalu Lige prvaka, u reprizi lanjskog finala Atletico će dočekati Real. Bit će im ovo sedmi ovosezonski dvoboj, a Real još uvijek ne zna za pobjedu. Legendarni Raul najavio je tu utakmicu u razgovoru za L'Equipe.

– To je vjerojatno najizjednačenija utakmica u četvrtfinalu, po meni su šanse 50:50. Obje momčadi imaju mnogo motiva, Atletico se želi osvetiti za poraz u finalu Lige prvaka, a Real pak za poraze ove sezone – rekao je Raul i nahvalio Luku Modrića.

– U Realu su velike zvijezde poput Ronalda i Balea, u Atleticu Turan i Koke, no ključan igrač bit će Luka Modrić, kaže Raul i objašnjava.

– Svi smo mogli vidjeti koliko je nedostajao momčadi u vrijeme kad ga nije bilo. On je šef orkestra u Realu. Ako Atletico neće igrati otvoreno, a vjerojatno neće, Modrić će biti od neprocjenjive važnosti, on vidi slobodan prostor bolje od drugih.

>>Mandžukić će početi susret s Realom, a Modrić je jako važan Madriđanima

Komentara 3

DI
dinamojavolim1
14:16 14.04.2015.

luka je momentalno medju top 10 igraca na svijetu

Avatar nula
nula
16:48 14.04.2015.

Da je Luka igrac sa retrovizorima , znamo mi i bez cara Raula .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije