Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diego Simeone:

Mandžukić će početi susret s Realom, a Modrić je jako važan Madriđanima

Mario Mandžukić
Foto: UESyndication/PIXSELL
13.04.2015.
u 19:32

Bit će to sedmi ovosezonski ogled Reala i Atletica, a kraljevski klub nije niti jednom slavio

- Mario Mandžukić normalno je trenirao i spreman je za utakmicu. Najvjerojatnije će biti u početnom sastavu kao i Jan Oblak na golu - najavio je Diego Simeone, trener Atletico Madrida, na konferenciji za medije uoči utakmice četvrtfinala Lige prvaka s gradskim rivalom Realom.

Bit će to sedmi ovosezonski ogled spomenutih momčadi, a kraljevski klub nije niti jednom slavio.

- Real je vrlo jak i moramo biti na najvišem nivou. Igrači kao što su Ramos, James i Modrić daju mu agresivnost i pokretljivost. Modrić je vrlo važan. Divim se i Carlu Ancelottiju, koji je sjajan trener. Ono što je divno je njegovo dostojanstvo i u pobjedi i u porazu - naglasio je Simeone te dodao:

- Ova utakmica nije repriza finala Lige prvaka. Posve je drukčija utakmica, a momčadi su trenutno u različitim situacijama. Ima puno kvalitetnih igrača na različitim pozicijama, ali bit će izjednačen sraz. U prvenstvu vidi se razlika Reala i Barce od ostalih momčadi, ali sad se igra na ispadanje tako da bilo tko može pobijediti - tvrdi argentinski stručnjak.

>>Za ovu sedmoricu hrvatskih nogometaša platit će više od 90 milijuna eura!

>>Ovo su hrvatski igrači u ligama petice koje izbornik Kovač ne treba

Komentara 3

Avatar realan.zg
realan.zg
23:08 13.04.2015.

come inside' inside bolan!

I0
ivica_01
22:38 13.04.2015.

modrić je karika reala, ovaj atletico je zaluto u evropski nogomet ,a mandzo igra za 2.Hnl trenutno

BO
bojnik
13:03 14.04.2015.

Kojim Madriđanima je vazan Luka? Realu ili Atleticu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije