Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI NOVINARI

Rakitić u idealnoj momčadi, za Modrića i Messija nije bilo mjesta

Rakitić
lfp.es
16.01.2014.
u 16:30

"Rakitić je motor i duša Seville", piše u objašnjenju odluke.

Ivan Rakitić izabran je u najbolju momčad dosadašnjeg dijela Primere po izboru novinara koji prate španjolsko prvenstvo. Raketa se u idealnoj momčadi nalazi na lijevoj strani veznog reda, a na službenoj stranici lige puni su pohvala na kapetana Seville.

"Rakitić je motor i duša Seville", piše u objašnjenju.

Luka Modrić nije našao mjesto u udarnoj postavi, no u spomenutom tekstu se napominje da to nije uspjelo ni drugim odličnim nogometašima. Utjeha Luki može biti podatak da u najbolju momčad nije izabran ni Lionel Messi, drugi najbolji igrač svijeta u 2013. godini.

Idealna momčad po izboru španjolskih novinara (3-4-3):

Courtois (Atletico M.) - Laporte (A. Bilbao), Musacchio (Villarreal), Luis (Atletico M.) - Soriano (Villarreal), Koke (Atletico M.), Fabregas (Barcelona), Rakitić (Sevilla) - Griezmann (R. Sociedad), Ronaldo (Real M.), Costa (Atletico M.)

>> Navijači odlučili: Modrić je treći igrač Primere, ispred Messija, Neymara...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije