Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi poraz

Rakitić: Nisam zabrinut, morao je doći i taj dan

ivan rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
01.10.2014.
u 08:43

- Mi smo se trudili, pokušavali igrati svoju igru, ali na kraju smo ipak poraženi. Smatram da bi bilo najpravednije da je završilo neodlučeno, ali to je nogomet

U drugom kolu Lige prvaka PSG je pobijedio Barcelonu 3:2, što je katalonskom klubu bio prvi poraz u ovoj sezoni. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zaigrao je od prve minuta, ali se baš nije istaknuo pa je u 69. minuti napustio travnjak, a umjesto njega ušao je Xavi.

- Mi smo se trudili, pokušavali igrati svoju igru, ali na kraju smo ipak poraženi. Smatram da bi bilo najpravednije da je završilo neodlučeno, ali to je nogomet, rekao je Rakitić nakon utakmice.

Barca tako nakon dva kola ima tri boda i nalazi se na drugoj poziciji, a slijede joj dva okršaja s Ajaxom.

- Moramo još raditi, ali ne brinem se nimalo. Za nas je svaka utakmica novi ispit, ali na pravom smo putu, imamo viziju naše igre koja je dobra i toga ćemo se i dalje držati. Ovaj dan je morao doći, zaključio je hrvatski nogometaš.

>>PSG bez Ibre iznenađujuće slavio, Rakitićeva najgora utakmica u Barci

Komentara 2

DU
Deleted user
11:08 01.10.2014.

PSG je bio daleko bolji i tu prestaje sva prica. Bez Ibre su jos jaci , kolektivniji.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:05 01.10.2014.

Drži se Ivane, zapraf si tek došel u Baercu. Treba dost vremena, čak cijeli prvi dio sezone dok se potpuno ne uklopiš. Puno sreće, strpljenja....i zdravlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije