Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u vrhu

Rakitić najkreativniji igrač cijelih kvalifikacija, najviše presječenih lopti ima Brozović!

Mandžukić, Modrić, Rakitić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.03.2015.
u 19:39

BiH je čak stvorila više šansi od Hrvatske, ali je od pojedinaca najkreativniji igrač eurokvalifikacija Ivan Rakitić, koji je stvorio 23 šanse!

Na polovici kvalifikacijskog ciklusa za Euro hrvatski nogometaši treća su najuspješnija reprezentacija u svim skupinama! I ne samo po bodovnom učinku, nego su kockasti u vrhu brojnih statističkih kolona, piše Goal. I dok Kovačevi izabranici puno pucaju, vrlo su efikasni, Talijani, zanimljivo, pucaju vrlo malo. I drugi su po broju promašenih zicera!

BiH je čak stvorila više šansi od Hrvatske, ali je od pojedinaca najkreativniji igrač eurokvalifikacija Ivan Rakitić, koji je stvorio 23 šanse! Pjanić je treći.

Najviše driblaju Englezi, Hrvatska i BiH su pri dnu, Kovač više voli brzu kombinatoriku. Hazard je najuspješniji dribler kvalifikacija, a najviše presječenih akcija u Europi ima - Marcelo Brozović! Dakle, osim što je probio Norvešku, radi sjajan posao i obrambeno.

Cijeli statistiku kvalifikacija za Europsko prvenstvo pogledajte na portalu Goal.com.

>>Pranjić, Olić i Rakitić loša su strana reprezentacije, a ovaj trojac je dobra!

>>Otkud ljudima pravo kritizirati Kovača i reprezentaciju? Ovo je trenutak za veselje!

Komentara 4

CA
+canajisraM
20:48 30.03.2015.

Brozovic je veliko iznenadjenje. Napokon smo dobili vrlo kvalitetnog obranbenog veznog( mnogo boljeg od Vukojevica). Jos da nadjemo tog lijevog bocnog. Mislim da cak na pripreme treba pzvati i Toncija Kukoca, Bornu iz Osijeka pa bi sa Leovcem i sveve boljim Strinicem i taj problem mogao biti rijesen. isto tako smatram da bi Olja trebao postati zamjena i igrati tek u zadnjih 20-30 minuta. Jos da Kovacica zaobidju ozlijede a i Badelj je sve bolji i imat cemo repku za vrh EP.

ST
strsljen2013
20:46 30.03.2015.

Eto nek stručnjak iz tribine.hr pogleda statistiku prije nego pros.... pardon nešto napiše pardon natrkelja.

ST
stimo
21:25 30.03.2015.

prije utakmice bio najgori sad najbolji niste normalni sta bulaznite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije