Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijan Pušnik

Hajdukov trener: Poruka Dinamu? Sada smo mnogo ozbiljniji...

Marijan Pušnik
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/12
26.09.2016.
u 16:38

Nakon niza godina Hajdukovi navijači prema Zagrebu idu vlakom, bijeli su na tablici na korak do Dinama

Petnaestak minuta prije kraja Kožulj je protiv Cibalije zabio prekrasan pogodak, povisio na 3:1, a Poljud je skandirao protiv Dinama. Već u tom trenutku Vinkovčani su bili arhivirani, a Hajdukov pokret okrenuo se prema velikom derbiju koji se u Maksimiru igra u nedjelju.

Nakon niza godina Hajdukovi navijači prema Zagrebu idu vlakom, bijeli su na tablici na korak do Dinama, s tek dva boda zaostatka. Ludilo derbija zahvatilo je i igrače, koji su posljednje minute dvoboja protiv Cibalije odigrali kao u transu. Ohandza, Jefferson i Futacs su od 84. do 89. minute postigli još tri pogotka, odveli Hajduk do rekordne pobjede od 6:1.

– Znam da slijede pitanja o Dinamu, mogu poručiti da smo sada puno ozbiljnija momčad – kazao je Hajdukov trener Marijan Pušnik misleći na onaj kolovoški neugodni poraz od 0:4.

Hajduk je poveo golom Saida u 7. minuti kojemu je odlično asistirao Erceg (ozlijedio je aduktor, upitan je za derbi), a Cibalia se vratila preko Dabre. U drugom dijelu Hajduk je zaigrao odlično, uz pet golova (Ohandza dva, Futacs, Jefferson i Kožulj) imao je i niz stopostotnih prigoda tako da Cibalia može biti zadovoljna što je primila tek šest golova.

– U dva tjedna postigli smo šesnaest pogodaka (Slaven četiri, Jalžabet šest i Cibalija šest, nap.a.), a to ni djeci ne možeš zabiti baš tako lako. Ali, nema euforije, idemo dalje raditi. Momci su postali ozbiljniji, ali u poluvremenu sam morao viknuti. Posljednjih petnaestak minuta sam uživao – rekao je Pušnik, koji je na travnjak poslao momčad sa sedam stranaca, a ukupno ih je koristio devet.

Stanko Mršić mogao je samo slegnuti ramenima i čestitati Hajduku.

– U prvom poluvremenu bili smo raspoloženi za obranu, barem za to, ali drugi gol, do kojeg je došlo zbog naše pogreške, utjecao je na krajnji rezultat. Iz tri greške u finišu smo primili tri gola. Situacija nije bajna u klubu, to se vidjelo na terenu, imali smo na kraju nekoliko skretničara u momčadi. Izgubili smo četiri igrača u kratkom vremenu. Imamo problema, dosta igrača iz treće lige, teško je nešto napraviti. Hajduk se širi, ne znam ni sve igrače, ali vidim da može parirati Dinamu i Rijeci. Četiri kluba će se boriti za vrh, u ovom trenutku Rijeka mi se čini najstabilnijom – kazao je Mršić.

Zanimljivo, Hajduk je posljednji put šest golova postigao protiv Zadra prije dvije godine (16. kolovoza 2014. godine), a tada je vratar bio Mladen Matković, koji je u ovoj utakmici branio za Cibaliju.

Komentara 25

DR
draxy
16:47 26.09.2016.

Ne treba se Hajduk "brusiti" za Dinamo već probati Osijeku uzeti treće mjesto.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
16:53 26.09.2016.

pahahaha prosjecan hajdukov navijac : " slijedeca sezona je nasa sezona " i tako vec 10 godina xd

Avatar tigarbbb
tigarbbb
17:19 26.09.2016.

Tako je to svake godine,kad Hajduk počne padat na dno tablice onda počnu komunistički prosvjedi ,onda su im svi krivi od HNS do rukovodstva Dinama pa naposlijetku potplačeni suci,strašno koji zatucan narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije