Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
megaloman

Propao prelazak Romine zvijezde, evo kakve je bestidne zahtjeve postavio

Gervinho
Foto: Press Association/PIXSELL
01.07.2015.
u 11:37

Gervinho je trebao s Al-Jazirom potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 13 milijuna eura

Roma i Al-Jazira gotovo su dogovorili prelazak Gervinha (28), no posao je propao zbog megalomanskih zahtjeva Bjelokošćanina prema emiratskom klubu.

Napadač je tražio da mu novi klub osigura helikopter, privatnu plažu, smještaj za članove obitelji te karte za letove u Obalu Bjelokosti. Talijanska La Gazzetta dello Sport piše kako je to nagnalo nesuđene Gervinhove poslodavce na zaključak da bi mogli s njime imati mnogo teškoća u budućnosti pa su odustali od transfera.

Bivši igrač Arsenala trebao je potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 13 milijuna eura, a ovako će se morati pridružiti Rominoj momčadi koja se priprema u svojoj bazi pokraj Rima.

>>Rekordna večer Lige prvaka - nikad više zabijenih pogodaka!

Komentara 4

YB
ybro
12:39 01.07.2015.

Do jučer čuvaš koze a već sutra bi u helikopter...

MA
Maxi73
12:06 01.07.2015.

Pih, što bi rekli ljudi, najgore je kada se šuga najede.

LE
leo14082009
12:08 01.07.2015.

Šta če još izmisliti,kod te zarade? Kupi cijelu državu. Kad če se najesti?Kad če ljudskoj gluposti doči kraj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije