Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOŽENE KOCKICE

Proigrali su! Zato što im je Čačić našao prava mjesta na travnjaku!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
12.10.2015.
u 15:03

Trojac vrijedan više od sto milijuna eura rijetko je igrao skupa, Modrić, Rakitić i Kovačić postali su ključni igrači pod Čačićem.

Gotovo da se Niko Kovač posvadio s cijelom nacijom dok je tvrdoglavo gurao plemenitog Rakitića na poziciju zadnjeg veznog. Namijenio mu je rad u rudniku, a nije shvatio što treba očekivati od briljanta kakvog je imao. Čačić je Rakitića stavio odmah iza napadača i to je urodilo plodom. Da ne bi bilo zabune, Rakitić je odigrao prosječno, ali bio je barem tamo gdje i treba biti.

Trojac vrijedan više od sto milijuna eura rijetko je igrao skupa, Modrić, Rakitić i Kovačić postali su ključni igrači pod Čačićem. U mandatu Nike Kovača ključni čovjek u vezi bio je Marcelo Brozović. I nije bio loš, ali trojac iz Reala i Barcelone ipak je ispred. Usto, Čačić se odlučio na lijevog beka staviti Pivarića, umjesto Pranjića, još jednog važnog aduta bivšeg izbornika.

Čačić se od prvog trenutka preuzimanja reprezentacije prema igračima postavio drukčije od prijašnjeg izbornika. Rekao je da će im dati više slobode, shvatio je da ih za tih nekoliko dana što dođu igrati za Hrvatsku ne treba gnječiti nepotrebnom disciplinom. Čačićev način života s njima opustio ih je, nakon Kovačeve njemačke stege došao je "Antin način", puno prilagođeniji Hrvatima.

>> Ima nekih trzavica među nama igračima, ali to je normalno

>> Igračima nisu smetale prazne tribine ni zluradi medijski pokušaji da se reprezentaciji okrenu leđa

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije