Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆU 8. SIJEČNJA

Pripreme Dinama: Međugorje, Düsseldorf pa Turska

Dinamovi igrači idu na trening
Igor Kralj/PIXSELL
01.01.2014.
u 21:15

Proljetni dio prvenstva za Dinamo počinje odgođenom utakmice protiv Istre 6. veljače u Puli.

Nogometaši Dinama će s pripremama za drugi dio sezone krenuti 8. siječnja kada je na Maksimiru prozivka. Nakon okupljanja u Zagrebu momčad će otići na pet dana u Međugorje nakon čega slijedi novi povratak u Zagreb.

Iz Zagreba će momčad 18. siječnja otići u Düsseldorf će s domaćinom Fortunom, Eintracht Braunschweigom i Bayer Leverkusenom igrati na turniru gdje će svaka momčad odigrati dvije utakmice po trajanju od 45 minuta. Modri će tako 19. siječnja u 15:00 u polufinalu igrati protiv Bayera da bi u 16 sati na programu bilo "malo finale", a sat vremena kasnije finale turnira.

U Njemačku vjerojatno neće ići cijela momčad pa će tako dio momčadi koji će biti na turniru u Njemačkoj 20. siječnja izravno krenuti prema Turskoj gdje će im se priključiti ostatak iz Zagreba, piše službene stranice kluba.

U Turskoj će 'plavi' biti skroz do 2. veljače i u tom periodu odigrati četiri prijateljske utakmice i to protiv Züricha, Sturma, Metallurga i Pogona.

Proljetni dio prvenstva za Dinamo počinje odgođenom utakmice protiv Istre 6. veljače u Puli.

>> Dinamo poručio Sammiru: Ne ideš s nama na pripreme

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije