Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUSTALI OD NJEGA

Dinamo poručio Sammiru: Ne ideš s nama na pripreme

Sammir
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
29.12.2013.
u 11:24

Oproštajnu utakmicu Sammir je odigrao u utakmici Europske lige 7. studenoga u Eindhovenu protiv PSV-a, a nedugo poslije Zoran Mamić izbacio ga je iz momčadi. Očito zauvijek...

Dinamo je očito u potpunosti dignuo ruke od Jorgea Sammira (26) i na njega se više ne računa u proljetnom dijelu prvenstva. Naime, kako saznajemo iz kluba, Brazilcu je rečeno da se ne mora se pojaviti u Zagrebu do početka zimskih priprema i neće ići s plavima u Hercegovinu i u Tursku!

Sammir, tvrdi naš izvor, ipak neće na odmoru u Brazilu ostati “do karnevala”, nego će sletjeti u Zagreb u drugom tjednu nove godine, početi s treninzima i čekati eventualnu ponudu. Do sada je interes za njega stigao samo iz Kine, no to je Filho glatko odbio nadajući se angažmanu u Europi. Također, nije pretjetrano zagrijan ni za transfer u Rijeku. Inače, dio odmora proveo je u rodnoj Itabuni, a trenutačno je u Belo Horizonteu.

Brazilac s hrvatskom putovnicom odigrao je protekle jeseni samo 13 utakmica za plave, bez postignutog pogotka, s pet asistencija. Oproštajnu utakmicu odigrao je u utakmici Europske lige 7. studenoga u Eindhovenu protiv PSV-a, a nedugo poslije Zoran Mamić izbacio ga je iz momčadi. Očito zauvijek...

>>Sandomierski: Dokazat ću da sam vratar za modre

>>Dinamo tvrdi: Dennis Gudašić nije član Skupštine kluba

Ključne riječi

Komentara 7

VU
vupora8
13:04 29.12.2013.

Eh Sammire imao si sve , svi su te štitili ,branili,mnogo dobrih trenera je zbog tebe odletjelo.. al svejedno hvala ti na svemu i sretno ;)

DU
Deleted user
12:40 29.12.2013.

konačno,samo da pusić,goldstajn i ostali komunonostalgičari ne proglase ovo nacionalizmom i ustaštvom

DU
duda9
19:49 29.12.2013.

Mislim da Mamić treba dati još jednu priliku Sammiru on je dobar nogometaš.Nitko nije savršen i svatko ima svojih mana i vrlina .I Mamić ima puno mana pa ga narod trpi i nije idealan pa čak ni human pa nitko ga nije izbacio iz Dinama pa zašto onda on izbacuje Sammira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije