Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srčani udar

Preminuo Slobodan Santrač, najbolji strijelac bivše lige i izbornik SRJ

Slobodan Santrač
Youtube Screenshot
13.02.2016.
u 23:38

Santrač je slavu stekao igrajući za OFK Beograd, te je bio najbolji strijelac lige s 218 pogodaka.

Legendarni nogometaš bivše države Slobodan Santrač preminuo je u subotu u 70. godini od srčanog udara.

Santrač je slavu stekao igrajući za OFK Beograd, te je bio najbolji strijelac lige s 218 pogodaka.

Igrao je još za Grasshoppers, Partizan i Galeniku te bio izbornik SR Jugoslavije od 1994. do 1998., S. Arabije i Makedonije.

>>Umro Trifon Ivanov, bugarska legenda koja je proslavila fudbalerku

Komentara 6

MI
mickeyvienna
03:58 14.02.2016.

Pocivaj u miru!

Avatar zagorac2
zagorac2
04:57 14.02.2016.

prvo da velim da sam ja zakleti dinamovac ali jedan od realnijih i da sam navijao za svoj Dinamo i protiv Beograda i Juge i da mi nije bilo vazno tko je predsjednik Dinama jer Dinamo onih 60tih je bio jedini Hrvatski klub koji nije bio podruznica Beograda i na stadiopnu u Maksimiru smo si mi svi Hrvati dali oduska da velimo sta osjecamo i mislimo o Titu , Jugi i srpskim ubojicama i lopovima i sjecam se jedne utakmice sa OFKom na maksimiru ne sjecam se vise satava ali sjecam se Santraca i te utakmice bas zbog njega - Dinamo je bio toliko nadmocan da se je igralo 87 minuta oko njihovog sesnaesterca i da nisu mogli tako rec proci centar igralista na nasu stranu i da su igrali tipican bunker a Santrac je presao taj centar 3 puta i dao nam 3 gola i OFK je pobjedipo 3-0 - mislim da on nije nesto bio u milosti rezima i da je zato bio podcijenjen kao igrac - Pokoj vjecni daruj mu Gospodine

OR
Orlando *
13:38 14.02.2016.

Legenda Partizana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije