Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza

Pregled La Lige: Dolazak Suareza, čudesni CR, hit sezone Valencia i poker Hrvata

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo
nph/NordPhoto/PIXSELL
24.05.2015.
u 23:40

Rakitić bi u prvoj sezoni mogao osvojiti sve u Barceloni, Real je patio bez Modrića, Mandžo je drugi strijelac Atletica, a Pašalić (20) se definitivno ove sezone afirmirao.

Završilo je 84. izdanje španjolskog nogometnog prvenstva, a Barcelona je osvojila 23. naslov prvaka u povijesti. La Liga je bilo silno zanimljiva, a Goal vam nudi pregled sezone kroz najzanimljivije detalje.

ČUDESNI CRISTIANO RONALDO

Što reći o Portugalcu, treći put u karijeri i drugi put u nizu osvojio je Pichichi trofej, nagradu za najboljeg strijelca. Zabio je 48 golova, pet više od Messija i samo su mu dva nedostajala da izjednači upravo Argentinčev rekord.

HRVATSKI POKER

Hrvatska ima predstavnike u četiri kluba i svi igraju jako važnu ulogu. Mario Mandžukić je drugi strijelac Atletica ove sezone, samo je Griezmann zabio više. Barca je postala nezamisliva bez Ivana Rakitića. Da ne govorimo o Luki Modriću koji je odigrao samo 16 utakmica i njegove ozljede glavni su razlog Realova neuspjeha. Mario Pašalić se ove sezone afirmirao i treba vidjeti što će Chelsea s njim, cijena mu je svakako narasla.

Cijelu analizu španjolskog prvenstva pročitajte na portalu Goal.com.

>>Cristiano Ronaldo otkrio koga želi na klupi Reala sljedeće sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije