Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je šokirao

Portugalac sam krenuo na navijače Juventusa, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Navijač
Foto: YouTube screenshot
1/4
15.03.2017.
u 20:28

Video tog događaja oduševio je mnoge, a prikazuje jednog navijača Porta kako poklanja šal 'kolegi' koji druka za Juventus.

Nerijetko se najodanije navijače nogometnih kluba gleda kroz prizmu huliganizma i divljaštva, a da ne mora uvijek biti baš tako pokazao je događaj s utakmice osmine Lige prvaka između Juventusa i Porta.

Video tog događaja oduševio je mnoge, a prikazuje jednog navijača Porta kako poklanja šal 'kolegi' koji druka za Juventus. 

Portugalski mediji pišu kako se radi o vođi navijača Porta, Fernandu Madureiri. On je zaobišao ogradu koja je razdvajala gostujuće i domaće navijače te krenuo prema skupini Juventusovih pristalica. Isprva je izgledalo kako će doći do sukoba, a onda je Portugalac zagrlio jednog Talijana i predao mu šal svog kluba. Uslijedio je gromoglasni pljesak nakon čega su gosti ispratili Porto iz Lige prvaka.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Allegri: Znam da Pjaci nije lako, ali neka slijedi Mandžin primjer

>>Monaco i City spremaju novi spektakl, Falcao se ozlijedio

Komentara 1

OM
omar
06:09 16.03.2017.

Evo da je taj "siromak" pokušal nešto slično u Hr., al bi ga ovi naši milicajci ispendrečili, a ako hodaš sa šipkom po sred terena nikom niš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije