Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN ZEKIĆ:

Poništen nam je čisti gol i izgubili smo na samom kraju, nisam zadovoljan

Rijeka - Sheriff
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
21.08.2014.
u 23:13

- Ali, moram reći da je Rijeka zasluženo pobijedila - rekao je trener Sheriffa.

Moldavski Sheriff po četvrti je put igrao u Hrvatskoj i ostala mu je samo jedna lijepa uspomena, ona kad je izbacio Dinamo na jedanaesterce. Protiv Rijeke nisu imali šanse, zasluženo su poraženi i svi su toga svjesni, pa i trener Zoran Zekić.

- Čist gol nam je poništen i primili smo pogodak u 85. minuti, normalno da nisam zadovoljan. Ali, moram reći da je Rijeka zasluženo pobijedila. U uzvratu ćemo zato morati promijeniti način igre - rekao je Zekić i nastavio:

- Rijeka će pokušati iskoristiti što moramo igrati ofenzivnije kako bismo dostigli ovaj zaostatak, što je i logično, ali pripremit ćemo se najbolje što možemo i pokušati ući u Europsku ligu.

Pohvalio je i sjajnu publiku, koje se sjeća i iz igračkih dana jer je igrao u sezoni 2005/2006 za Rijeku. Istina, svega deset utakmica uz jedan pogodak, ali lijepe stvari se uvijek pamte.

>> Leovac zabio za vodstvo Rijeke protiv Sheriffa

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
09:56 22.08.2014.

Istina, Rijeka je imala jučer dosta sreće jer tko zna kako bi završilo da je regularan gol i priznat. Moram reći da je ovo bila jedna od slabijih partija Rijeke u zadnje vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije