Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku osudu

Poljudom odjekivalo degutantno skandiranje napadnutom Bruni Mariću!

Torcida, Poljud
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
16.10.2016.
u 17:52

Prije nekoliko dana Brunu Marića u restoranu u Stobreču napalo je nekoliko huligana.

Ni nekoliko dana nakon brutalnog napada na daruvarskog suca Brunu Marića strasti se ne stišavaju. Na početku današnje utakmice između Hajduka i Splita, sa sjeverne tribine počelo je degutantno skandiranje.

- Mariću, Srbine, čakija ti ne gine, vikali su navijači na sjeveru, što je zaista za svaku osudu.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Brunu Marića u restoranu u Stobreču napalo je nekoliko huligana. Bili su naoružani bokserima, šipkama i drugim oružjima, nasrnuli su na poznatog suca, ali samo zbog prisebnosti osoblja i gostiju restorana, izbjegnuta je veća tragedija.

– Odjednom je u restoran utrčalo desetak maskiranih huligana, zacijelo pripadnika Torcide, u rukama su imali šipke, na šakama "boksere" i nasrnuli su na nas! Dobio sam nekoliko teških udaraca u glavu i po cijelom tijelu i da nije bilo konobara i gostiju restorana, možda bi me i ubili, prepričao je Marić koji je završio u bolnici, ali je, srećom, prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

Komentara 85

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:10 16.10.2016.

Na današnji dan je ubijen Blago Zadro!Sramite se!Niti jedan članak o heroju domovinskog rata!

GU
gustirna
18:01 16.10.2016.

Hahaha....orjunasi vicu maricu da je srbin....i to smo dozivili od orjunasa....

DA
davnor
18:05 16.10.2016.

To su kriminalne skupine koje orijunaši kupe za džoing dva oni su u stanju za to ubit svojeg oca a vlast im neće ništa žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije