Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Pogledajte urnebesnu reakciju Kloppa nakon promašaja njegova igrača!

Klopp
Screenshot
21.04.2016.
u 14:00

Lucas Leiva od rujna 2010. nije uspio zabiti gol za Liverpool...

Liverpool je jučer u gradskom derbiju "pregazio" Everton 4:0, a u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena u listu strijelaca se pokušao upisati i veznjak Redsa, Lucas Leiva, koji od rujna 2010. nije uspio zabiti gol za Liverpool. 

Ovoga puta je s gotovo 30 metara uputio preblag udarac koji je otišao pored protivničkog gola. Ovakav prilično slab Brazilčev pokušaj oduševio je Jürgena Kloppa, koji se nije mogao prestati smijati kada je vidio kako je loše to izveo njegov veznjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije