Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamijenio Modrića

Pogledajte Kovačićeve majstorije kojima je oduševio navijače, ali i očajan udarac kojim ih je nasmijao

Mateo Kovačić, Real Madrid
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
16.10.2016.
u 20:33

Mateo Kovačić, kojem trener Zinedine Zidane sve više vjerujem, zaigrao je od prve minute, dobio je zadatak zamijeniti ozlijeđenog Luku Modrića

Nogometaši Reala sinoć su uvjerljivom predstavom u gostima svladali Betis sa 6:1. Već nakon prvih 45 minuta aktualni su europski prvaci vodili 4:0 golovima Varanea (4), Benzeme (31), Marcela (39) i Isca (45). U drugom dijelu je još jednom pogodio Isco (62), a konačnih 6:1 postavio Cristiano Ronaldo (78). Jedini pogodak za domaće postigao je Cejudo (55).

Mateo Kovačić, kojem trener Zinedine Zidane sve više vjerujem, zaigrao je od prve minute, dobio je zadatak zamijeniti ozlijeđenog Luku Modrića. A Kova se, napokon, opustio i sve češće pokazuje zbog čega je doveden u jedan od najboljih klubova svijeta. Nakon što je gotovo cijelu prošlu sezonu trajala prilagodba, hrvatski reprezentativac počeo joj pokazivati raskoš svog talenta i od njega se sad očekuju sve bolje i bolje partije.

Sinoć je protiv Betisa odigrao vrlo dobro (igrao do 65. minute), nekoliko puta napravio je sjajne prodore, pokazao kako posjeduje brzinu u prvom korak, čime vrlo lako može razbijati protivničke formacije. Navijači Reala u španjolskim su medijima komentirali njegovu igru, oduševio ih je s nekoliko poteza, ali i dobro nasmijao svojim udarcem iz 11. minute (na videu 1:20). Međutim, o tom udarcu pisali su na simpatičan način, više su hvalili kako je kontrolirao sredinu veznoga reda. I, što je vrlo važno, iz njihovih se komentara ove sezone može zaključiti da od njega puno očekuju, vide ga kao nositelja igre u sljedećim godinama, kao igrača koji bi mogao dostojno zamijeniti Kroosa i Modrića.

Komentara 11

Avatar Idler 3
Idler 3
21:10 16.10.2016.

Kova je uvijek bil tehnički odličan i brz s loptom al je taktički još uvijek malkice nedorečen što već postaje i zabrinjavajuće. OK nije se baš naigral prošlu sezonu no ovu bi moral nanizat par tekmi pa bumo vidjeli. Potencijal nebum spominjal jer više ni klinac al krajnje mu je vrijeme za bđenje. Puno sreće al isto tak i rada i upornosti....ni lako nosit dres Reala !!!

BK
B Kosa
20:59 16.10.2016.

kovacica sam prvi put zapazio u zagrebu protiv islanda, on je cudno prosao dosta igraca islanda nekome je dodao i pao je go

HL
HV_LAKI102
23:32 16.10.2016.

Dok se nekom ne smrkne drugome ne svane.Ovo je slucaj sa nasim majstorom nogometa Kovacicem koji je iskoristio ozljedu takode majstora Modrica da bi sa repkom slavio dvije vazne pobjede u gostima a evo sada rastura i u spanskom prvenstvu.Igra za repku je velika cast i priznanje za svakog igraca i to posebno ako se pobjeduje,vraca se samopouzdanje i inspiracija za kombinacije,lucidne poteze tehnicara.Vjerujem dok Modric ozdravi da ce i Kovacic postati standardni prvotimac Reala i da ce i on i Modric igrati zajedno kako u Realu tako i u repki od prve do zadnje minute.Da Cacic zna kako nezna da u napad ubaci i Halilovica imali bi repku cija bi popularnost porasla za sto posto a ni rezultati nebi manjkali.Ovako,siluje se lopta,neatraktivna igra,prosjecna smo ekipa,tesko probijamo protivnicke odbrane,stalno smo u nekom grcu,bavimo se drugim umjesto da oni razmisljaju o nama,rjetko zabijamo goleve itditditd.Nazalost dok to brko shvati bice kasno,jednostavno, covjek nema viziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije