Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SJEO KOMENTAR

Pogledajte kako je Bilić izgubio živce i usred razgovora napustio studio

Slaven Bilić
Foto: screenshot/youtube
1/2
10.03.2014.
u 14:42

– Sve što želim je jednak tretman za svoju momčad. To trenutačno ne dobivamo, ali ćemo se svejedno do kraja boriti za naslov prvaka – rekao je Bilić.

Beşiktaş, koji s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u 24. kolu turskog prvenstva u nedjelju navečer teškom je mukom pobijedio Eskisehirspor pogotkom Ersana Gülüma u 89. minuti.

Naš trener nakon utakmice bio je jako nezadovoljan suđenjem te smatra kako je njegova momčad oštećena jer im prije nije dosuđen čisti jedanaesterac.

– Sve što želim je jednak tretman za svoju momčad. To trenutačno ne dobivamo, ali ćemo se svejedno do kraja boriti za naslov prvaka – rekao je Bilić.

Nakon te njegove izjave sudački ekspert Markus Merk rekao je da je sudac donio pravu odluku. To je naljutilo bivšeg hrvatskog izbornika koji je usred razgovora napustio studio uz rečenicu:

– A prošli tjedan bio je kazneni udarac za Fenerbahçe? Ma daj pusti me na miru – komentiravši situaciju iz prošlog kola kada je Fener stigao do pobjede 2:0 uz dva dosuđena jedanaesterca.

 

Do kraja turskog prvenstva ostalo je deset kola, a Fenerbahçe je vodeća momčad lige sa 51 bodom, ali i utakmicom manje. Galatasaray je na drugom mjestu s tri boda manje, dok je Beşiktaş treći sa 46 bodova.

>> Bilić dovodi napadača Chelseaja i braniča Cityja?!

Komentara 2

PI
Pippo9
16:41 10.03.2014.

Slaven radi odlican posao sa Besiktasem. Realno po imenima se ne moze mjeriti niti sa Fenerom niti sa Galatom a svi su tu u par bodova.Da ostane 3 ide u Lp jer je Fener izbacen za slijedecu sezonu za Lp

BI
billynik
16:32 10.03.2014.

Dobro da smo se riješili ovog "genijalca".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije