Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BA I LESCOTT ŽELJE

Bilić dovodi napadača Chelseaja i braniča Cityja?!

Slaven Bilić
Foto: Pixsell
03.03.2014.
u 16:26

Slaven Bilić će prema natpisima turskih medija na ljeto u svoje redove pokušati dovesti napadača Chelseaja Dembu Baa te braniča Manchester Cityja Joleona Lescotta.

Bešiktaš, kojeg s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, prema natpisima turskih medija na ljeto će u svoje redove pokušati dovesti napadača Chelseaja Dembu Baa te braniča Manchester Cityja Joleona Lescotta.

Demba Ba u Chelseaju kod Jose Mourinha ne može se izboriti za minutažu pokraj Samuela Eto'a i Fernanda Torresa, pa je izgledno kako će na ljeto potražiti novi klub.

Bešiktaš će, ukoliko želi dovesti Senegalca, morati platiti oko 11 milijuna eura.

I dok dolazak Baa nije siguran, Lescott je već u zimskom prijelaznom roku želi doći k Biliću, ali ga trener Cityja Manuel Pellegrini nije pustio.

Na ljeto za Engleza problema neće biti jer mu ugovor istječe na kraju ove sezone, pa u Tursku može besplatno.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Bilićev niz nepobjedivosti u 2014. prekinut kod Galatasaraya

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
22:27 03.03.2014.

Bilicu , sto ces tamo , idi u Englesku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije