Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Petev: Pobjeda protiv Osijeka donijela nam je puno pozitive

Ivajlo Petev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
29.11.2016.
u 14:28

- Moramo odigrati dobru utakmicu i proći u polufinale Kupa. To je sada za nas najbitnije. Inter je dobra momčad, ali mi od prve minute moramo biti koncentrirani, tražiti pobjedu u regularnih 90 minuta - rekao je Petev

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je sutrašnju utakmicu s Interom u Zaprešiću (16.00) u četvrtfinalu Hrvatskog kupa.

- Moramo odigrati dobru utakmicu i proći u polufinale Kupa. To je sada za nas najbitnije. Inter je dobra momčad, ali mi od prve minute moramo biti koncentrirani, tražiti pobjedu u 90 minuta - rekao je Petev i dodao:

- Analizirali smo dobre i loše strane dvoboja protiv Osijeka, ali idemo dalje. Stižu nam nove utakmice, u svaku od njih moramo od samog početka ući kao u oglede protiv Lyona i Osijeka. I prije svega u svakoj nadolazećoj utakmici moramo biti - pametni. No, situacija je dobra, pobjeda u Osijeku donijela je puno pozitive u našu svlačionicu.

Petev kaže da Machado konkurira za utakmicu, a o stanju ostalih igrača je rekao:

- Imamo i određenih problema, uz one igrače koji su dulje van stroja (Antolić, Pavičić, Lešković, Goncalo), ne možemo računati niti na Kneževića, dok ćemo tek vidjeti kakvo je stanje s Matelom. I onda odlučiti hoće li konkurirati za Zaprešić. Drugi su igrači u dobrom stanju.

>> Nogometaš Dinama: Moram biti skroman. Neki moji bivši suigrači su bez posla ili raznose pizzu...

Komentara 1

Avatar cera
cera
14:48 29.11.2016.

Daj ne heri molim te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije