Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERI DINAMA I RIJEKE

Petev: Nisam zadovoljan, možemo igrati bolje; Kek: Igrači su se zainatili nakon isljučenja

Dinamo - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
03.12.2016.
u 18:41

- Naravno da nisam zadovoljan, imali smo 4-5 prilika, a primili smo pogodak. Moramo učiti iz naših greški, samo je šteta kako smo danas i ranije u Ligi prvaka primili puno golova iz naših glupih grešaka - rekao je trener Dinama

Dinamo i Rijeka u derbiju 18. kola na Maksimiru su podijelili bodove (1:1). Riječani su tako ostali na plus šest ispred prvog pratitelja.

- Naravno da nisam zadovoljan, imali smo 4-5 prilika, a primili smo pogodak. Moramo učiti iz naših greški, samo je šteta kako smo danas i ranije u Ligi prvaka primili puno golova iz naših glupih grešaka - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev koji ne misli da je prvenstvo gotovo.

- Ništa još nije riješeno, u igri je još mnogo utakmica do kraja prvenstva.

Petev kaže da nije ovo maksimum njegove momčadi.

- Vjerujem da možemo bolje, pokušavamo iz igrača izvući maksimum te po meni ovo nije najbolje što Dinamo može pružiti.

Petev je naglasio da Dinamo igra problem s realizacijom

- Veliki europski klubovi iz jedne prilike postignu pogodak, a mi iz šest ne možemo zabiti. Iako, golman Rijeke bio je vrlo dobar, obranio je sve što je mogao.

Trener Rijeke Matjaž Kek ne želi ni pomisliti da je utrka za prvaka gotova.

- Gdje je to još od gotovog. Pitate me je li gotovo, a danas je točno polovica prvenstva - rekao je Kek koji je ovako vidio utakmicu:

- Isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice, a igrači su se zainatili kad je Gorgon isključen. Kome? Što ja znam, valjda meni. Znate kakav sam.

Komentara 3

Avatar cluesblues
cluesblues
19:29 03.12.2016.

..e da je sudjen cisti penal za dinamo bila bi to druga prica...al nakon belupa jos jedan poguranac rijeci, i jos se licemjeri zale na sudjenje....

Avatar mlijeko
mlijeko
19:35 03.12.2016.

Petev je čovjek zbog kojega Rijeka nije danas primila par golova. Svojom postavkom igre gdje se Soudani i Fernandez non stop zabijaju u sredinu i time stvaraju gužvu olakšao je posao Rijeci. Šitum je trebao igrati krilo, ići na Žutu i tu bi probio više puta i sve bi se riješilo..a to nije prvi puta..Dinamo nema krila, sve se gura kroz sredinu u kojoj je previše igrača..

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
20:45 03.12.2016.

Petev: Izuzetno sam zadovoljan, ne žemo igrati bolje jer njihov trener je europska klasa; Kek: Igrači su se zainatili nakon isljučenja i odigrali sa pola snage.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije