Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasističko vrijeđanje?

Pellegrini podržao Vieiru: Dobro je postupio povlačenjem momčadi!

manuel pellegrini
Foto: Press Association/PIXSELL
23.07.2014.
u 15:02

Iz Rijeke tvrde kako im nije jasno zbog čega je Vieira prekinuo susret.

Manuel Pellegrini, trener prve momčadi Manchester Cityja podržao je svog mlađeg kolegu i voditelja omladinskog pogona Patricka Vieiru koji je zbog, kako tvrde iz engleskog premierligaša, vrijeđanja na rasnoj osnovi povukao momčad s igrališta tijekom pripremne utakmice u Novigradu s mladim sastavom Rijeke.

- Ne znam mnogo o slučaju, ali ako je Patrick osjetio da je to ispravan potez onda je tomu sigurno tako. Dobro je postupio što je povukao momčad. Teško je igrati kad se tako nešto događa - kazao je Pellegrini za engleske medije koji su prenijeli vijest o incidentu te također podržali Vieiru.

Pišu i kako je Francuz izjavio da je veznjak Seko Fofana nakon vrijeđanja, a potom i isključenja u 44. minuti, bio duboko uznemiren.

Manchester City na kraju je zatražio istragu slučaja, a iz Rijeke tvrde kako im nije jasno zbog čega je Vieira prekinuo susret.

- Koji su razlozi tome znani su samo njemu - poručili su sa Kantride.

>>Vieira poslao igrače u svlačionicu: Riječani su nas rasistički vrijeđali!

Komentara 2

Avatar robil
robil
19:08 23.07.2014.

Pellegrini je vidovit kao Nostradamus pa je sve vidio..... Ali je podržao svoje za razliku od naših šupaka i uvlakača. I di vam je na prijašnjem članku o tome upitnik u naslovu? Ili i vi znate da su naši krivi?? Nije čudo na nas svi gaze kad smo stoka. Divno kako smo mi Hrvati složni. Zato smo i bili bez države kad nam je sve tuđe bolje i pametnije. Englezi će nama solit pamet o rasizmu. Valjda smo mi držali svijet u ropstvu 200 godina.

Avatar Klodi
Klodi
15:52 23.07.2014.

Neznam puno o slučaju ali trener je dobro napravio sto je povukao momčad. Nemaš pojma sto je bilo ali možeš se petljati i otkud znaš da je dobro napravio, možda i nije dobro napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije