Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENTI NOGOMETAŠA

Machado nije jedini: Marković i Krstanović vrijeđali, Jeličić bacio dres Dinama...

Machado
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
30.07.2015.
u 13:14

Na finalu Kupa Inker – HAŠK Građanski (1:1) u Zaprešiću trener plavih, pokojni Vlatko Marković prema tribini pokazao gledateljima neprimjerenu gestu rukom.

Paulo Machado vjerojatno će morati napustiti Dinamo zbog srednjeg prsta koji je pokazao navijačima. Incidenti na nogometnim terenima nisu rijetka pojava, a mi podsjećamo na neke od njih...

Vlatko Marković, 1992.

Na finalu Kupa Inker – HAŠK Građanski (1:1) u Zaprešiću trener plavih, pokojni Vlatko Marković prema tribini pokazao gledateljima pokazao neprimjerenu gestu rukom.

Eric Cantona, 1995.

Napadač Man. Uniteda Eric Cantona nakon isključenja pri izlasku s travnjaka kung-fu udarcem udario je navijača C. Palacea Matthewa Simmonsa.

Joško Jeličić, 1995.

Na utakmici Croatia – Segesta (4:0), Joško Jeličić na izlasku s travnjaka skinuo je i bacio Dinamov dres, ljutit jer mu trener Zlatko Kranjčar nije dao da izvede 11-erac.

Alen Halilović, 2013. i 2015.

Nakon što je zamijenjen na utakmici Dinamo – Osijek, ljutito je napustio klupu, a u Barceloni se posvađao s trenerom također zbog zamjene.

Ivan Krstanović, 2014.

Nakon utakmice Zadar – Rijeka (1:0) Armada ga je poslije nekoliko promašaja izvrijeđala, a Ivan je navijačima Rijeke pokazao neprimjerenu gestu rukom.

Emir Spahić, 2015.

Nakon utakmice Bayer L. – Bayern Emir Spahić potukao se sa zaštitarima svog Bayera koji mu nisu pustili brata i prijatelje u VIP ložu.

>> Machadov srednji prst težak je više od tri milijuna eura

Komentara 4

DH
dalibor.hren
17:22 30.07.2015.

Jel to sad "autor Večernji list" opravdava postupak primitivnog Portugalca koji je uz to i loš nogometaš?

LI
Lisabon
14:37 30.07.2015.

Nazalost ovi novinarcici koji pisu za ove petparacke novine,misle da je povjest od 1990.Zaboravili su na bacanje dinamovog dresa od strane Radomira Mihajlovica.Taj je "retardant" nazalost bio igrac Dinama i nakon toga vise ne.

DD
Don-Dom
16:51 30.07.2015.

Sve redom seljačine... Šuti, slušaj i igraj. Dobivaš novac za to. Ako navijače zvižde, fućkaju i vrijeđaju to stoički podnesi i gledaj u pod. I to će prestati, budi gospodin i profesionalac do kraja. Pa će te ljudi cijeniti. A ne srednji prst pokazivati publici kao neka uvrijeđena klinka iz srednje škole. Ja bi za takve stvari uveo instantno raskidanje ugovora i oduzimanje vrijednost cijelog ugovora, bila bi klauzula u ugovoru. Pa se neće desiti da ovaki neki Machado pokaziva prst tribinama, tim istim tribinama koji mu aute, stanove i skupe igračke daju. Iz svojih poreza, ulaznica i kupovinom po fan shop-ovima. Ima Machado sreće da mu nisu sletili sa tribina i da mu nisu slomili oba srednja prsta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije