Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZEO MODRIĆEV DRES

Pašalić: Tek kad si s Ronaldom na terenu shvatiš koliko je to dobar igrač

mario pašalić
UESyndication/PIXSELL
25.09.2014.
u 12:09

- Kad si s njim na terenu, shvatiš da je puno bolji nego što se čini dok ga gledaš na televiziji. Ma ne može se opisati koliko je to dobar igrač - rekao je Pašalić.

Mario Pašalić u utorak je ušao u igru za Elche i napravio jedanaesterac na Cristianu Ronaldu. Real Madrid je na kraju slavio s 5:1.

- Da, kontakt je postojao. No da je bio baš tako oštar za kazneni udarac... Ali dobro, to je Ronaldo, njemu takve stvari sviraju - rekao je Pašalić za 24sata.

Oduševljen je igrom Ronalda.

- Kad si s njim na terenu, shvatiš da je puno bolji nego što se čini dok ga gledaš na televiziji. Ma ne može se opisati koliko je to dobar igrač. Sve što sam rekao za Ronalda vrijedi i za Lea Messija. Nevjerojatno je koliko su to dobri igrači. Užitak ih je gledati kako igraju i ovako, kad si im protivnik. Mogu misliti kako je tek igrati s njima u istoj momčadi - rekao je Pašalić.

Kratko je porazgovarao i s Modrićem koji je bio na klupi Reala.

- Luka se odmarao, nisu ni oni strojevi da mogu cijelu godinu igrati po dvije utakmice na tjedan. Modrića svi znaju kao odličnog igrača, no kao čovjek je također sjajan. Ovaj put nismo imali vremena za puno priče. U kratkom razgovoru dao mi je nekoliko savjeta, zaželio mi sreću i za uspomenu mi poklonio svoj dres. Nakon Barcelone sam uzeo Rakitićev, a sad u kolekciji imam i Modrićev iz Reala.

>> Je li Pašalić skrivio jedanaesterac ili je Ronaldo simulirao?

Komentara 1

FO
fora245
13:01 25.09.2014.

e moj pasalicu tvoj problem i jeste u tome sto slabo kuzis neke stvari jer ja odavno znam (s televizije)kakav jeronaldo igrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije