Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Ova Modrićeva poruka razveselit će sve navijače Real Madrida!

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/6
08.10.2016.
u 11:48

- Teško je sada na početku no potrebno je ovo odraditi dobro. Nadam se da ću se brzo vratiti i biti snažan kao ranije. Ili još snažniji nego prije - izjavio je 31-godišnji vezni igrač.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić počeo je vježbati u teretani oporavljajući se nakon operacije lijevog koljena te je rekao kako je početak težak no da se nada brzom povratku na teren.

- Još uvijek je rano nakon operacije no svaki dan malo po malo napredujem - rekao je za televiziju Real Madrida vozeći bicikl u teretani sportskog centra na sjeveru Madrida.

- Teško je sada na početku no potrebno je ovo odraditi dobro. Nadam se da ću se brzo vratiti i biti snažan kao ranije. Ili još snažniji nego prije - izjavio je 31-godišnji vezni igrač.

Na njegovom koljenu nije bilo zavoja kojeg je pokazao na Instagramu nakon operacije.

Modrić se ozlijedio 18. rujna na utakmici protiv Espanyola nakon starta Papakoluija Diopa. Pauzirao je zatim protiv Villarreala no onda je odigrao po 90 minuta protiv Las Palmasa i Borussije Dortmund.

Liječnici Real Madrida su u nedjelju 1. listopada izveli operacijski zahvat na njegovom lijevom koljenu. Prema procjenama će izbivati s terena minimalno mjesec dana iako bi Real Madrid mogao biti i duže bez njega.

Modrić će propustiti idućih pet utakmica protiv Betisa, varšavske Legije, Athletica, Alavesa i vjerojatno Leganesa, a pitanje je u kakvom će stanju dočekati veliki madridski derbi protiv Atletico Madrida na Vicente Calderonu 19. ili 20. studenoga.

Za hrvatsku reprezentaciju nije nastupio u četvrtak protiv Kosova, a propustit će i nedjeljno gostovanje u Finskoj.

Ovo mu je treća ozbiljnija ozljeda od kada je u kolovozu 2012. došao u Real iz londonskog Tottenhama.

 

La operación ha sido un éxito hoy y todo ha ido según plan. Muchas gracias a los doctores Leyes y Aramberriu y al equipo médico de Real Madrid por su buena atención y cuidado. El equipo de rehabilitación hará todo lo posible para que pueda estar de vuelta en el campo lo cuanto antes. Muchas gracias a mis compañeros (¡ánimo!) y a todos por vuestros mensajes de apoyo y cariño. Hala Madrid y fuerza Croatia💪🙏 Operacija danas prošla odlično, sve ide po planu. Hvala doktorima Leyesu i Aramberriu, kao i medicinskom osoblju Reala i klubu na brizi. U rehabilitaciji ću dati sve od sebe da se čim prije vratim na teren. Hvala suigračima( i glavu gore!) i svima koji su mi poslali poruke podrške. Hala Madrid i forza Hrvatska The operation went well today, everything is going according to plan. Thanks to the doctors Leyes and Aramberriu, as well as the medical staff and the club Real Madrid for their good care. The rehabilitation team will try their best to get me back on the field as quickly as possible . Thanks to my teammates (and head up!) and all those who have sent me messages of support. Hala Madrid and forza Croatia

Fotografiju objavljuje Luka Modric (@lukam10)

Komentara 3

MN
Mnd7779
12:43 08.10.2016.

Lega moj sve najbolje, vrati nam se samo je jedan L a.M

RA
radekbrod
17:35 08.10.2016.

bas sam veseo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije