Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić u novim problemima

Nova nedaća za vatrene: I Marko Pjaca otpao za Kosovo i Finsku

Marko Pjaca
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
04.10.2016.
u 14:56

Nakon što je u ponedjeljak pokušao odraditi trening sa suigračima, Pjaca je osjetio bolove u nozi na koje se žalio i prije okupljanja

Izbornik Ante Čačić doznao je još jednu lošu vijest. Marko Pjaca ozlijedio je list te neće biti u sastavu za kvalifikacije utakmice za SP 2018. protiv Kosova i Finske.

Nakon što je u ponedjeljak pokušao odraditi trening sa suigračima, Pjaca je osjetio bolove u nozi na koje se žalio i prije okupljanja.

Današnji pregled magnetskom rezonancijom u bolnici Sv. Katarina pokazao je infrakciju fibule, odnosno napuknuće lisne kosti. Marko tako ne može kandidirati za susrete protiv Kosova (6. listopada) i Finske (9. listopada), objavio je HNS.

Ne događa često da zbog ozljeda otpadnu trojica, a možda i četvorica igrača iz prvih 11, a reprezentaciji se sada događa upravo to!

Nakon Modrića, Rakitića i Lovrena sada je otpao i Pjaca.

Komentara 17

TH
than
15:11 04.10.2016.

Ostadosmo bez pola reprezentacije, a tek sezona igranja pocela...

HR
hr76
19:23 04.10.2016.

Zovi Kranjčara!

BL
bluesman007
19:50 04.10.2016.

Budimo iskreni... Kriv je HNS jer je postavio trenera koji mema autoritet. Reprezentacija poput naše mora imati i trnera kojeg se poštiva i sluša. To je isto kao kad bi na odjelu ujutro na viziti pacijentima medicinska sestra ordinirala lijekoveve a liječnici brisali guzice. E pa da sam ja Modrić , Rakitić il Lovren napravio bih isto. Znao je to Srna pa se lijepo povuko. Pametnome dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije