Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA NAPADA BARCU

Novac se baca, prodaja Zlatana Ibrahimovića je 'zločin'

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.04.2014.
u 11:09

– Novac se baca. Barcelona radi stvari koje ne bi trebalo raditi, kao što je prodaja Thiaga Alcantare za 25 milijuna eura, a u ugovoru ima klauzulu od 90 milijuna – rekao je Stoičkov

Legendarni bugarski nogometaš Hristo Stoičkov žestoko je napao bivši klub Barcelonu zbog loše klupske politike prilikom transfera igrača.

– Novac se baca. Barcelona radi stvari koje ne bi trebalo raditi, kao što je prodaja Thiaga Alcantare za 25 milijuna eura, a u ugovoru ima klauzulu od 90 milijuna. Rafinha i Fontas prodani su u Celtu za milijun eura u vrijeme kada je klubu potrebna zamjena za Carlesa Puyola – rekao je Stoičkov za Sport, pa nastavio:

– Još jedan ''zločin'' je prodaja Martina Caceresa, kao i Zlatana Ibrahimovića, koji je kupljen za 66 milijuna eura.

Foto: Reuters

Za kraj je legendarni nogometaš stao u obranu nogometaša katalonskog ponosa, posebice Messija.

– Igrače boli ono što je napisano i o čemu se priča u posljednje vrijeme. Prije tri tjedna Messi je zabio tri gola na Santiago Bernabeu, a ljudi sada dovode u pitanje njegov profesionalizam – zaključio je Stoičkov.

>> Zlatan Ibrahimović doživio obiteljsku tragediju

Komentara 1

CA
Catalonia
18:36 18.04.2014.

Velika velika legenda Hristo Stoickov...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije