Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norveški izbornik:

Nije me iznenadio remi u Bakuu, Hrvatska može prosuti bodove protiv bilo koga

Hrvatska - Norveška
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.09.2015.
u 09:16

– Sada vidimo da je grupa vrlo izjednačena. Hrvatska može prosuti bodove kod bilo koga. Nije me iznenadilo što je Azerbajdžan osvojio bod jer je to momčad koju je vrlo teško probiti – rekao je norveški izbornik Per-Mathias Høgmo

Azerbajdžan je jučer odigrao 0:0 s Hrvatskom i tako zakomplicirao situaciju u našoj skupini. Remi u Bakuu najviše je išao na ruku Norvežanima koji su sa 1:0 dobili Bugarsku i sada su samo bod iz drugoplasirane Hrvatske.

Momčad Nike Kovača u nedjelju gostuje u Oslu. Hrvatska bi pobjedom došla vrlo blizu Eura, no Norvežani se hrabre i uvjereni su da mogu slaviti.

– Sada vidimo da je grupa vrlo izjednačena. Hrvatska može prosuti bodove kod bilo koga. Nije me iznenadilo što je Azerbajdžan osvojio bod jer je to momčad koju je vrlo teško probiti – rekao je norveški izbornik Per-Mathias Høgmo.

>> Modrić: Ovo nije bila prava Hrvatska, igrali smo bez ritma i pritiska

>> Hrvatska razočarala protiv Azerbajdžana, Prosinečki nadmudrio Kovača

>> Kopka me što sam baš Hrvatskoj podmetnuo nogu

Komentara 19

VO
vodokotlic
10:24 04.09.2015.

evo opet se jazavci javljaju, remi i odmah smak svijeta, gotovo je, nikad vise na veliko natjecanje bla bla bla. Svaki put ista prica

BA
balic
10:31 04.09.2015.

Ma nek on samo prica manje vazno,bitno da se koncetriraju na nedjelju a ne neke price nekih trenera,da im u nedjelju napunimo mrezu i zavezemo vrecu bez primljenog gola..

DU
Deleted user
11:15 04.09.2015.

Taj norveški izbornik možda je u pravu ali ako su Norvežani izjednačeni s Italijom i Hrvatskom. Zašto onda su uzeli 0 bodova protiv njih? A da ne govorim da su kod kuće s dvadeset tisuća navijača igrali 0-0 protiv afere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije